Tren internațional din România spre Istanbul, prin Varna și Sofia. Va circula zilnic/ Cât costă biletele

Tren internațional din România spre Istanbul, prin Varna și Sofia. Va circula zilnic/ Cât costă biletele

Trenul internaţional "România" va circula zilnic, în perioada 14 iunie - 14 octombrie 2024, informează CFR Călători.

Cursele vor circula zilnic, pe ruta directă de la București către Istanbul, prin Varna, Sofia și retur. Trenul va pleca din București Nord la ora 10:47 și va ajunge la Istanbul /Halkali la 06:34.

Biletele pentru aceste destinaţii au fost puse în vânzare, la tarife ce pornesc de la 31 de euro, informează marţi CFR Călători.

Astfel, călătorii care doresc să ajungă cu trenul la Varna vor plăti 31 de euro/segment pentru un bilet la clasa a 2-a, orarul de circulaţie fiind următorul: plecare din Bucureşti Nord la ora 10:47 şi sosire la Varna la 20:55; plecare din Varna la 7:45 şi sosire în Bucureşti Nord la ora 17:17.

Pentru destinaţia Sofia, biletul la clasa a doua costă 32 de euro/segment, cu plecare din Bucureşti Nord la 10:47 şi sosire la 20:21, iar retur plecare la ora 7:00 şi sosire la 17:17.

Ca să ajungă la Istanbul/Halkali, pasagerul va trebui să plătească 56 de euro pentru un bilet la vagonul cuşetă cu 4 locuri. Trenul internaţional "România" va pleca spre această destinaţie la 10:47 din Gara de Nord şi va ajunge la 6:34. La întoarcere, plecarea este programată la ora 20:00, cu sosire în Bucureşti la 17:17.

"Reamintim pasagerilor că perioada de cumpărare cu anticipaţie a biletelor de tren pentru călătoriile în trafic internaţional este de 90 de zile. Pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile de voiaj CFR Călători deschise traficului internaţional, precum şi online de pe https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro/ro cu ridicarea biletelor din gară sau cu livrare prin curier. Pentru călătoria în Bulgaria sau Turcia poate fi utilizată oferta Interrail în varianta continuă sau flexi, biletele putând fi achiziţionate de la casele de bilete din staţii şi agenţii cu vânzare în trafic internaţional", transmit reprezentanţii companiei.

Comenteaza