CFR anunță reduceri la călătoriile cu trenurile internaționale. Românii pot ajunge în peste 30 de țări din Europa pe calea ferată

CFR anunță reduceri la călătoriile cu trenurile internaționale. Românii pot ajunge în peste 30 de țări din Europa pe calea ferată

În această perioadă, biletele pentru călătoriile cu trenurile internaționale pot fi achiziționate cu 15% reducere, anunță CFR Călători. Oferta se adresează tuturor categoriilor de călători: adulți, tineri, copii și seniori.

Ofertele Interrail Global Pass pot fi achiziționate de la casele de bilete din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional. 

Cu Interrail puteți descoperi peste 30 000 de destinații din 33 de țări din Europa, precizează CFR Călători:

"Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale accesați https://bileteinternationale.cfrcalatori.ro. Mai multe informații sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Trafic Internațional / Oferte / Interrail și pe http://www.interrail.eu/. Pass-urile Interrail Global și Interrail One Country cu 15% reducere pot fi restituite sau schimbate similar Pass-urilor cu preț întreg".

Potrivit sursei citate, prețurile promoționale nu se aplică pentru One Country Pass Norvegia, Suedia, Finlanda, Danemarca, Elveția și German Rail Pass.

Comenteaza