Un fost antrenor al lui "U" a ajuns secund în liga a doua olandeză

Un fost antrenor al lui
Fost antrenor principal la Universitatea, George Ogăraru este acum secund în a doua divizie din Olanda.

Începând din noul sezon, Ogăraru va fi secundul lui Marcel Kaizer la echipa secundă a lui Ajax Amsterdam - Jong Ajax, care evoluează în liga secundă a Olandei.

Kaizer, Ogăraru şi colaboratorii lor în vor înlocui pe Jaap Stam, Andries Ulderink şi Said Bakkati, care din această vară vor antrena în Anglia, la Reading, grupare din Championship.

Anunţul a făst făcut chiar de fostul internaţional român, prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook. "Ready to G.O. (n.r. iniţialele numelui său) again ;). După un sezon reuşit ca antrenor la U18 "am promovat" din nou la Jong Ajax, echipa secunda a "lăncierilor"!! Toate pânzele sus!", a scris Ogăraru.

În vârstă de 36 de ani, Ogăraru s-a retras din activitatea de fotbalist în 2012, după ce a evoluat la formaţii precum Steaua, Ajax sau FC Sion, iar din 2013 şi-a început cariera de antrenor. A fost iniţial secund la Jong Ajax, după care şi-a încercat norocul ca principal la Universitatea Cluj. A revenit înn Olanda în 2016, fiind principal la echipa U18 a lui Ajax, iar acum revine la echipa secundă a clubului.

 

Etichete
Comenteaza