UEFA Champions League. Duel de vis pe Old Trafford, între Manchester United și Barcelona

UEFA Champions League. Duel de vis pe Old Trafford, între Manchester United și Barcelona
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

În celalălt meci al zilei, surpriza competiției, Ajax Amsterdam primește vizita lui Cristiano Ronaldo și a colegilor săi de la Juventus.

După ce Tottenham a reușit o surpriză aseară, în fața lui Manchester City, iar Liverpool a câștigat fără emoții duelul cu Porto, e rândul celorlalte forțe de continent să se lupte pentru un loc în careu de ași al competiției.

Cel mai important duel al zilei este clar cel dintre Manchester United și Barcelona. Britanicii au ajuns între cele mai bune opt echipe ale competiției, după ce au eliminat dramatic PSG și speră să reușească o nouă minune împotriva catalanilor. Englezii luptă în Premier League pentru ultimul loc ce duce în UCL, în sezonul viitor, dar în ultimele cinci meciuri au înregistrat trei victorii și două înfrângeri.

În schimb, Barcelona este lider absolut în La Liga și se îndreaptă spre un nou titlu de campioană. Formația blaugrana e neînvinsă în ultimele cinci jocuri de campionat și vine cu un moral bun pe terenul “diavolilor roșii”. Lista de absenți din cele două tabere este una însemnată, englezii nu se vor putea baza pe Bailly, Darmian, Sanchez și Valencia, în timp ce de la Barcelona va lipsi Rafinha, iar Dembele este incert.

Echipe probabile:

Manchester United: De Gea – Young, Smalling, Lindelof, Shaw – Matic, Herrera, Pogba – Lingard, Rashford, Martial

Barcelona: Ter Stegen – Semedo, Pique, Lenglet, Alba – Vidal, Arthur, Busquets, Rakitic – Messi, Suarez

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look Plus

În celălalt meci al zilei, experimentata echipă a lui Juventus se deplasează în Olanda pentru duelul cu surpriza din această fază a competiției, Ajax Amsterdam. “Lăncierii” au o echipă tânără, care poate surpinde în orice moment, după cum au arătat în optimi, cu Real Madrid. În campionat, cu cinci etape înainte de final, viitoarea echipă a lui Răzvan Marin e la egalitate de puncte, cu marea rivală, PSV. În plus, olandezii nu se vor putea baza pe Bande și Mazraoui.

Cu titlul deja asigurat în proporție de 95%, Juventus speră să își treacă în palmares un nou trofeu UCL, în acest sezon. Demonstrația de forță din duelul cu Atletico din optimi ar trebui să ofere garanții fanilor că actuala stagiune va fi una importantă pentru italieni. Massimiliano Allegri nu se va putea baza pe Chiellini și Emre Can, dar veștile bune vin de la Cristiano Ronaldo, care face tot posibilul pentru a fi apt de joc.

Echipe de start:

Ajax: Onana – Veltman, De Ligt, Blind, Tagliafico – Van de Beek, Schone, De Jong – Ziyech, Tadic, Neres

Juventus: Szczesny – De Sciglio, Bonucci, Rugani, Alex Sandro – Betancur, Pjanic, Matuidi – Bernadeschi, Mandzukic, Ronaldo

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 2, Digisport 2 și Look Sport.

 

Comenteaza