UEFA Champions League. Ajax încearcă o nouă surpriză împotriva unui nume mare, iar Manchester United se confruntă din nou cu imposibilul

UEFA Champions League. Ajax încearcă o nouă surpriză împotriva unui nume mare, iar Manchester United se confruntă din nou cu imposibilul
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

Deși după rezultatele din tur, niciuna dintre echipe nu s-a remarcat, Barcelona și Juventus par să aibă un avantaj împotriva adversarelor din sferturile de finală.

După ce în urmă cu aproape o săptămână, Barcelona se impunea pe Old Trafford, acum cele două formații se vor duela în Catalunia. Ole Gunnar Solskjaer revine pe Cam Nou, stadionul pe care s-a realizat minunea din 1999, când United a înscris de două ori în prelungiri și a devenit campiona Europei. Englezii vin cu un moral bun, după victoria cu West Ham din campionat, în timp ce catalanii au reuști doar o remiză la Huesca.

Echipe probabile:

Barcelona: Ter Stegen - Semedo, Pique, Lenglet, Alba - Rakitic, Busquets, Arthur - Messi, Suarez, Dembele

Manchester United: De Gea - Dalot, Lindelof, Smalling, Young - McTominay, Fred, Pogba - Rashford, Lukaku, Martial

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 1, Digisport 1 și Look Plus.

În celălalt meci al zilei, Ajax speră să reușească o nouă surpriză în fața unei echipe mari din Europa, după ce au eliminat-o pe Real Madrid. “Lăncierii” vin după o victorie la scor în campionat, 6-2, cu Excelsior. În schimb, gazdele de astăzi, Juvenuts au pierdut la finalul săptămânii, pentru a doua oară în cinci meciuri de Serie A. Problemele nu se opresc aici pentru italieni, care nu se vor putea baza pe Mandzukic și Chiellini.

Echipe probabile:

Juventus: Szczesny - Cancelo, Bonucci, Rugani, Alex Sandro - Emre Can, Pjanic, Matuidi – Bernardeschi, Kean, Ronaldo

Ajax: Onana - Veltman, De Ligt, Blind, Mazraoui - Schone, Van de Beek, De Jong - Ziyech, Tadic, Neres

Partida se va disputa de la ora 22:00 și va fi transmisă de Telekom Sport 2, Digisport 2 și Look Sport.

Comenteaza