UEFA Champions League. S-au tras la sorți sferturile de finală. Duel 100% englezesc între Tottenham și Manchester City

UEFA Champions League. S-au tras la sorți sferturile de finală. Duel 100% englezesc între Tottenham și Manchester City
| Foto: facebook.com/ChampionsLeague

La Nyon, s-a tras la sorți soarta celor opt echipe rămase în lupta pentru cel mai important trofeu continental al sezonului.

Cu patru echipe din Anglia calificate în sferturi, probabilitatea unui duel direct era foarte mare. Astfel, liderul din Premier League, Manchester City și echipa de pe locul trei, Tottenham se vor lupta pentru un loc în semifinale. Surpriza din optimi, Ajax va avea parte de un duel de foc, împotriva unui Juventus condus din teren de Cristiano Ronaldo. Mai mult, Barcelona va juca împotriva lui Manchester United, în reeditarea finalelor din 2009 și 2011. Finalista din sezonul trecut Liverpool va avea parte, la rândul său, de un duel cu repetiție, în compania lui FC Porto, formație pe care a eliminat-o în optimi, în stagiunea precedentă, cu scorul general de 5-0.

Meciurile din sferturile UEFA Champions League:

Ajax – Juventus

Liverpool – FC Porto

Tottenham – Manchester City

Barcelona – Manchester United

Turul partidelor va avea loc în 9 și 10 aprilie, iar returul, o săptămână mai târziu. Câștigătoarea primului sfert de finală va juca în semifinale cu învingătoarea din cel de-al treilea sfert, în timp ce câștigătoarea din cel de-al doilea sfert va evolua împotriva învingătoarei din ultimul sfert de finală.

 

Comenteaza