ROMÂNIA - DANEMARCA. Daum nu își simte postul amenințat: ”Dacă batem mâine, voi avea contract pe 10 ani?”

ROMÂNIA - DANEMARCA. Daum nu își simte postul amenințat: ”Dacă batem mâine, voi avea contract pe 10 ani?”
Selecționerul României, Christoph Daum, a declarat, sâmbătă, că nu își face griji în privința postului său dacă ”tricolorii” nu vor reuși să bată Danemarca.

În timpul conferinței premergătoare meciului cu Danemarca, de duminică seara, Christoph Daum a fost întrebat dacă își simte postul amenințat datorită ultimelor rezultate.

”Nu am timp să mă gândesc la asta. Nu m-a întrebat mama, familia, nimeni din FRF, despre acest lucru. Eu mă gândesc și sunt total concentrat cum să ajut echipa, să o îmbunătățesc. Dacă batem mâine, voi avea contract pe 10 ani?”, a spus Daum.

Antrenorul Naționalei pregătește o formulă ofensivă pentru partida cu danezii, afirmând că atacul trebuie să înceapă de la portar.

”Lucrez la asta zi de zi, aleg cei mai buni jucători, Andone e suspendat, Stancu e indisponibil, dar vă asigur că jucătorii de acum depun toate eforturile. Ideea de bază este atacul, cu sau fără minge, dar asta înseamnă ca întreaga echipă să participe. Ofensiva trebuie să înceapă de la portar”, a explicat Christoph Daum.

Claudiu Keșeru, jucător care se află în lot pentru meciul de duminică, a adus ultima victorie a României într-un meci cu Danemarca (2-0), cu o dublă, într-un amical din 2014. Christoph Daum a declarat, însă, că nu crede în superstiții și se gândește și la alți atacanți pe care să-i introducă formula de start.

”La antrenamente i-am folosit pe Alibec, Bicfalvi, Popa, nu țin cont de superstiții, depinde cum reacționează fiecare jucător. Keșeru joacă foarte bine, cu Alibec am o relație foarte bună”, a mai zis acesta.

România - Danemarca se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

”Tricolorii” ocupă locul 4 în Grupa E, cu 5 puncte, în timp ce danezii se află pe 3, cu un punct mai mult. 

Rezultatele înregistrate de Națională cu Daum:

România - Muntenegru 1-1 (preliminarii CM 2018)
Armenia - România 0-5 (preliminarii CM 2018)
Kazahstan - România 0-0 (preliminarii CM 2018)
România - Polonia 0-3 (preliminarii CM 2018)
Rusia - România 1-0 (amical)

Comenteaza