Alex Chipciu, după ce "U" Cluj a umilit-o pe FCSB pe Cluj Arena

Alex Chipciu, după ce "U" Cluj a umilit-o pe FCSB pe Cluj Arena
| Foto: https://www.facebook.com/FCUCluj/

Universitatea Cluj a debutat cu dreptul în etapa cu numărul 16 din Superliga României, prin victoria istorică de pe Cluj-Arena împotriva FCSB-ului, scor 2-1. 

La finalul partidei, Alexandru Chipciu s-a declarat foarte mulțumit de rezultatul final, dezvăluind că mereu este o plăcere să joace împotriva celor de la FCSB.

„Puteam să câștigăm la un scor mai mare, dar așa ca joc, cred că e cel mai bun de până acum. Sincer, parcă nu suntem de poziția pe care suntem acum, dar aș vrea să menționez că alături de suporteri putem să creștem mai mult.

Acești suporteri ne-au încurajat enorm, sunt incredibili și cred că am avut un dezavantaj că am jucat la Mediaș până acum. Meciurile cu CFR Cluj au fost diferite, publicul te împinge de la spate și asta a contat clar. Sperăm ca oamenii să vină și la meciurile viitoare.

M-am obișnuit cu ideea (n.r. nu a avut voie să joace cu CFR Cluj), dar e clar că aș fi vrut să joc. Sufletul meu se știe unde e, dar mereu mi-a plăcut să-mi dau viața când am jucat cu Steaua.

Îmi pare rău pentru ei, cred că vor ajunge în play-off”, a spus Alexandru Chipciu la finalul partidei cu FCSB, citat de prosport.ro

Comenteaza