A treia victorie pentru Petrescu la CFR. ”Feroviarii” au învins Iașiul

A treia victorie pentru Petrescu la CFR. ”Feroviarii” au învins Iașiul
CFR Cluj s-a impus cu 2-0 în deplasarea cu CSM Politehnica Iași, sâmbătă seara, în etapa a patra din Liga 1.

Ardelenii au deschis scorul prin Emmanuel Culio (22), din penalty. Lovitura de pedeapsă a fost dictată de centralul Lucian Rusandu după ce Platini l-a faultat în careu pe Mureșan. Rezultatul final a fost stabilit de Ovidiu Hoban (33), care a înscris cu capul în urma unei centrări a lui Deac. CFR putea câștiga și mai clar partida, dar reușita lui Deac din minutul 67 a fost anulată pe motiv de offside.

Echipa lui Dan Petrescu egalează, astfel, liderul FC Botoșani la numărul de puncte (10). "Feroviarii" rămân totuși pe 2, moldovenii având un golaveraj mai bun. CFR ajunge de asemenea la trei victorii în acest sezon, după 2-0 cu FC Viitorul și 3-0 pe terenul lui Gaz Metan Mediaș.

Argentinianul Culio a ajuns la al doilea gol de la revenirea în tricoul lui CFR, după cel cu Mediaș. Hoban a marcat și el pentru a doua oară de când s-a transferat la formația din Gruia. A mai punctat în prima rundă, când CFR Cluj a remizat 1-1 la Botoșani.

Etapa viitoare, CFR va evolua pe propriul teren împotriva lui Dinamo. Partida se va disputa joi, 10 august, de la ora 21:00.

CSM Politehnica Iași - CFR 1907 Cluj 0-2 (0-2)

Au marcat: Culio (22 penalty), Hoban (33)

Cartonașe galbene: Sin, Cristea, Frăsinescu/Manea, Nouvier

Iași: Koșelev - Sin, Cionac, Frăsinescu, Tiago - Chelaru, Qaka - Kizito (Mendes 62), Platini (Bădic 57), Spătaru (Moldovan 77) - Cristea. Antrenor: Flavius Stoican

CFR: Vâtcă - Camora, Mureșan, Vinicius, Manea - Culio, Hoban - Păun (Nistor 61), Deac (Rus 86), Nouvier - Vera (Omrani 66). Antrenor: Dan Petrescu

Arbitru: Lucian Rusandu

Stadion: Emil Alexandrescu, Iași

Comenteaza