CFR Cluj, prestaţie jalnică cu Dan Petrescu pe bancă şi la debutul în Conference League

CFR Cluj, prestaţie jalnică  cu Dan Petrescu pe bancă şi la debutul în Conference League
| Foto: Facebook @cfr1907

Dan Petrescu se află la al doilea meci ratat de la revenirea pe banca echipei CFR Cluj. Ardelenii au pierdut meciul cu cei de la Jablonec cu 0-1, la debutul în Conference League, după un penalty făcut de Camora, care a fost eliminat.

După ruşinea lăsată de scandalul plecării lui Marius Şumudică de la echipa clujeană şi a lui Marian Copilu, ardelenii par să nu se mai adune pe teren. CFR Cluj a debutat cu un eșec în grupele Conference League, 0-1 cu Jablonec. Cu Dan Petrescu pe bancă, aflat la al doilea meci ratat de la revenire, ardelenii s-au trezit luați tare de cehi.

Plestil a tras peste poartă după ce a rămas singur cu Bălgrădean, iar Zeleny nu a nimerit nici el ținta. Portarul clujenilor a apărat apoi șutul lui Pilar, iar același Zeleny a avut din nou ghinion.

Prima șansă mai bună a ardelenilor a venit abia în minutul 32, când Omrani a trimis cu capul peste poartă. După un șut al lui Kratochvil, același Omrani a mai avut o șansă pentru campioana României, iar apoi Culio nu l-a putut învinge pe portarul cehilor.

Repriza a doua a început cu un adevărat coșmar pentru CFR. După o ieșire pe sub minge a lui Bălgrădean, Camora a pus mâna pe balon în careu și a fost eliminat, iar Pilar a transformat lovitura de pedeapsă rezultată.

Plestil a avut o situație bună de a marca, însă finalul le-a aparținut ardelenilor. Bouhenna a ratat cea mai mare ocazie a meciului, când portarul lui Jablonec a avut un reflex senzațional, iar Costache l-a imitatpe algerian  în prelungiri, cu un șut pe lângă țintă cu toată poarta în față.

Pentru CFR Cluj, următorul meci din Conference League e pe 30 septembrie, cu Randers, care a remizat cu Alkmaar în prima etapă, 1-1, a transmis digisport.ro

Comenteaza