Scene incredibile la CFR Cluj! Dan Petrescu, la un pas de bătaie cu jucătorul său favorit

Scene incredibile la CFR Cluj! Dan Petrescu, la un pas de bătaie cu jucătorul său favorit
| Foto: a1.ro

Tehnicianul CFR-ului pare că are o relație tensionată cu mai mulți jucători ai campioanei. Ultimul pe listă este chiar Emmanuel Culio, cei doi vorbind mereu la superlativ unul despre altul.

Rezultatele slabe și problemele financiare pare că au șubrezit atmosfera de la CFR.  Lui Petrescu îi este tot mai greu să țină în frâu lotul. Antrenorul a avut recent conflicte cu trei jucători. Cele mai grave au fost cu Debeljuh (mai multe detalii AICI) și cu Culio. 

Potrivit gsp.ro, mijlocașul a reacționat nervos în pauza meciului cu Alkmaar, când a fost anunțat că urma să fie înlocuit. Martori din vestiar povestesc că sud-americanul a fost aproape de un conflict fizic cu Petrescu, până când alte persoane din cabină au intervenit și au stins disputa. 

Juan a jucat din start în partida următoare, în victoria cu 2-0 contra lui Sepsi, în care a și marcat primul său gol de la revenirea la CFR. Unele surse din club confirmă scandalul, dar îl descriu diferit: „Petrescu și Culio și-au vorbit urât în vestiar după schimbare, dar nu a existat chiar riscul să se bată!". 

Argentinianul ar avea motive să-i fie recunoscător lui Dan Petrescu, care a insistat pentru readucerea lui în ciuda vârstei înaintate, 38 de ani, și l-a folosit în mod constant chiar dacă randamentul jucătorului e departe de acela pe care îl avea în vremurile lui bune.

De asemenea, pe lângă scenele cu Debelijuh și Culio, Petrescu are o relație proastă și cu Sigurjonsson. Islandezul era titular de bază în perioada lui Șumudică și fusese printre cei mai buni de la CFR. De când a revenit Dan, el a fost retrogradat ca rezervă. Antrenorul campioanei l-ar fi întrebat înainte de meciul cu Alkmaar dacă vrea să stea în tribune sau pe banca de rezerve, pentru că oricum nu va juca.

loading...
Comenteaza