Un atacant de la CFR Cluj vrea rezilierea contractului. Dan Petrescu l-a exclus din lot şi l-a expediat la echipa a doua

Un atacant de la CFR Cluj vrea rezilierea contractului. Dan Petrescu l-a exclus din lot şi l-a expediat la echipa a doua
| Foto: gsp.ro

Iarăşi este scandal în vestiarul campioanei CFR Cluj. Antrenorul Dan Petrescu a avut un conflict cu una dintre vedetele din Gruia şi a decis să trimită un atacant la echipa a doua. Drept rezultat, fotbalistul vrea să plece de la echipă.

Pentru partida cu FC Voluntari, Dan Petrescu va avea la dispoziție doar doi atacanți ”pur-sânge”: Denis Alibec și Billel Omrani.

Înaintea duelului cu FC Voluntari din etapa a 14-a a Ligii 1, programat sâmbătă, de la ora 21:30, Dan Petrescu a rămas fără unul dintre cei mai importanți jucători ai săi. În urma unui conflict cu antrenorul, Debeljuh a fost exclus din lot.

Se pare că vestea l-a nemulțumit teribil pe vârful croat, iar acesta este hotărât să-și rezilieze contractul cu CFR Cluj, anunță GSP.ro. Acordul lui Gabriel Debeljuh cu gruparea din Gruia este valabil până pe 30 iunie 2024.

Gabriel Debeljuh: 
4 goluri în 22 de meciuri a reușit Debeljuh în acest sezon, în toate competițiile, pentru CFR Cluj.
1,5 milioane de euro este cota de piață a croatului, potrivit Transfermarkt.
250 de mii de euro a plătit CFR pentru transferul lui Gabriel Debeljuh de la Hermannstadt, în august 2020.
65 de jocuri, 15 goluri și 5 pase decisive sunt cifrele atacantului în tricoul campioanei.

Vestea vine într-o perioadă în care CFR Cluj are și alte probleme. Ardelenii au pierdut procesul cu Edi Iordănescu, fostul antrenor din Gruia, și Alexandru Radu, secundul acestuia, și sunt obligați să scoată ”din buzunar” aproximativ 250.000 de euro. În plus, parcursul european este pe cale să se încheie în grupele Conference League, după ce elevii lui Dan Petrescu au obținut un singur punct în trei meciuri.

Comenteaza