De ce s-ar putea alege praful de planurile lui Mandorlini la CFR Cluj / „Cu Dan Petrescu juca până la 45 de ani!”

De ce s-ar putea alege praful de planurile lui Mandorlini la CFR Cluj / „Cu Dan Petrescu juca până la 45 de ani!”
| Foto: https://www.prosport.ro/

Un fost antrenor al celor de la CFR Cluj dezvăluie că tactica italianului Andrea Mandorlini nu funcţionează și pentru că a marginalizat un jucător fundamental al echipei. 

Ioan Andone, care a stat pe banca tehnică a echipei din Gruia în mai 2007 – august 2008 și aprilie – octombrie 2012, a încercat să explice de ce s-ar putea alege praful de planurile tehnicianului italian Andrea Mandorlini.

CFR Cluj tocmai a încasat a 3-a înfrângere a sezonului în etapa a 15-a a Superligii, scor 0-1 în deplasare cu FC Hermannstadt, iar ardelenii au dat cu piciorul oportunității de a urca pe prima poziție în clasament, care îi aparține în continuare rivalei FCSB, cu 31 de puncte. 

Ioan Andone a vorbit la la ProSport Live despre prestațiile pe care CFR-ul le are sub comanda lui Andrea Mandorlini, iar una dintre probleme ar fi că italianul l-a cam tras pe linie moartă pe Ciprian Deac. 

"Păi, dacă Deac nu mai joacă de atâta timp?! Ba intră, ba mai joacă, în alte condiții, la Dan Petrescu, eu cred că juca Deac și la 45 de ani. Păi cum? Era și Hoban", a declarat fostul antrenor al lui CFR Cluj. 

 

Comenteaza