Dr. Quinn: Și ”leneșele” pot să slăbească!

Dr. Quinn: Și ”leneșele” pot să slăbească!
Trucuri care te pot apropia de silueta mult visată.

Toate femeile își doresc să arate bine, însă puține sunt atât de motivate și de disciplinate, încât să mănânce doar ceea ce trebuie, fără abateri, să se hidrateze suficient și să transpire ore în șir la sala de fitness. Există, însă, metode de slăbire și pentru... „leneșe". Chiar dacă rezultatele nu vor fi atât de spectaculoase, merită să încercați următoarele metode simple de a reduce numărul zilnic de calorii consumate.

  • Beți ceaiul sau cafeaua simple, fără zahăr, miere sau alte adaosuri. Un studiu recent a arătat că persoanele care beau cafea neagră consumă aproximativ 70 de calorii mai puțin pe zi, comparativ cu cele care adaugă frișcă sau lapte. Iar într-o lună... se adună!
  • Alegeți un mic dejun bogat în proteine și fibre. Fibrele ajută la reglarea tranzitului intestinal și contribuie la instalarea senzației de sațietate, iar asta înseamnă că veți mânca mai puțin pe parcursul întregii zile. Ovăzul este o alegere excelentă pentru prima masă a zilei, față de cerealele care conțin zahăr sau fructe confiate.

Vezi aici mai multe sfaturi pentru o silueta mult visată.

 

Comenteaza