Video "Veriga lipsă" din Autostrada A3: Lotul Chețani - Câmpia Turzii

"Veriga lipsă" din Autostrada A3: Lotul Chețani - Câmpia Turzii
| Foto: captura video

Asociația Pro Infrastructură a realizat o filmare cu drona pe Autostrada A3. Veriga lipsă e lotul Chețani - Câmpia Turzii până să fie legată la rețeaua națională de autostrăzi.

"Vă prezentăm o nouă filmare aeriană realizată de voluntarii API pe lotul Târgu Mureș - Ungheni, 9,2 km de drum cu acces controlat, din care 4,5 km autostradă și restul drum de legătură cu 2 benzi pe sens. Șantierul antreprenorului Strabag avansează foarte bine și lotul va fi dat în trafic până la 1 decembrie 2021.

Orașul Târgu Mureș mai are veriga lipsă Chețani - Câmpia Turzii până să fie legat la rețeaua națională de autostrăzi. Așteptăm în continuare ca CNAIR să rezolve blocajul de acolo", scriu cei de la Asociația Pro Infrastructură. 

Deşi ministrul Drulă anunţa că până la finalul lunii februarie situaţia pe Chețani - Câmpia Turzii va fi rezolvată, acest lucru nu s-a întâmplat deşi suntem imediat la jumătatea lunii martie. 

"Se tot fac bucăți “bune”, dar peste tot e o “verigă lipsă” de 9-10 km, exact cât trebuie să nu o poți folosi la capacitate! Poate cineva sa explice “strategia” aste de subminare a economiei naţionale?", au comentat unii şoferi postarea celor de la Asociația Pro Infrastructură. 

Comenteaza