Se propune trecerea unui drum judeţean în administrarea CNADNR. Motivul invocat

Se propune trecerea unui drum judeţean în administrarea CNADNR. Motivul invocat
Un drum judeţean ar putea trece în administrarea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR), instituţie care ar putea face ceea ce autorităţile judeţene nu au reuşit.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă, că va propune Consiliului Judeţean (CJ) să adopte o hotărâre prin care să treacă DJ 109A Chinteni - Vultureni - Recea Cristur - Dealu Jurcii în administrarea CNADNR. 

Lăpuşan a precizat că această companie de stat beneficiază de mai multe fonduri decât forul administrativ judeţean şi, prin urmare, ar avea posibilitatea să reabiliteze mai rapid drumul care face legătura cu judeţul Sălaj. "Aceasta e zona din proximitatea municipiului Cluj-Napoca cu cea mai redusă dezvoltare. Prin preluarea acestui drum judeţean de către CNADNR, am face economie de fonduri la consiliul judeţean şi probabil că CNADNR s-ar mişca mai repede, pentru că au mai multe posibilităţi şi mai multe fonduri", a declarat Lăpuşan.

Propunerea liderului social-democrat vine în contextul în care la nivel guvernamental se discută despre posibilitatea ca CNADNR să poate prelua mai multe drumuri județene în propria administrare.

Comenteaza