Victorie mare pentru “U” Jolidon: handbalistele s-au impus pe terenul lui CSM Bucureşti

Victorie mare pentru “U” Jolidon: handbalistele s-au impus pe terenul lui CSM Bucureşti
“U” Jolidon a obţinut marţi seara o victorie importantă pe terenul formaţiei CSM Bucureşti, scor 29-32 (14-14) şi a urcat pe poziţia a patra în clasament cu 21 de puncte, cu unul mai puţin decât ocupanta locului 3, Dunărea Brăila.

" Aveam nevoie de toate cele trei puncte în faţa unei contracandidate la play-off. Avem un oarecare avantaj în faţa lor, însă mai e mult până departe. Ne aşteaptă nişte bătălii infernale, ne aşteaptă şi cupele europene, jucăm din trei în trei zile. Avem un lot destul de redus numeric şi avem nevoie de toate jucătoarele. Mă bucur foarte mult că am câştigat aici, am luat presiunea de pe noi, pentru că venim după un meci foarte prost în compania celor de la Baia Mare. Sper că i-am mulţumit pe suporteri şi ne-am mai spălat din păcatele pe care le aveam după meciul cu Baia Mare. Acest campionat se va juca până în ultima etapă", a declarat antrenorul echipei "U" Jolidon, Horaţiu Paşca. De lăudat este şi prestaţia tinerei jucătoare Cristina Laslo, care contribuit decisiv la această victorie, pe final de meci. "Mă bucur foarte mult pentru ea, are valoare şi este de mare perspectivă. Are 17 ani şi a făcut faţă cu brio, dar mai are mult de muncit. Dacă la Chintoan, Senocico şi Vintilă mă aşteptam, mă bucură evoluţiile Ştefaniei Florea, Andreei Tetean, Ana-Mariei Măzăreanu", a mai adăugat Horaţiu Paşca.

La "U" Jolidon cea mai bună marcatoare a fost Ani-Senocico, autoare a 10 goluri, aceasta fiind urmată de Vintilă 7, Chintoan 6, Florea 5, Laslo 3, Tetean 1.

 

Etichete
Comenteaza