Încep emoţiile pentru „U” Jolidon. Handbalistele atacă careul de aşi în Cupa EHF

 Încep emoţiile pentru „U” Jolidon. Handbalistele atacă careul de aşi în Cupa EHF
Echipa de handbal va juca sâmbătă cu Fehervar, în manşa tur a sferturilor de finală ale Cupei EHF.

Echipa clujeană visează la o calificare în semifinale şi , de ce nu, chiar la o finală europeană. „Cu puţină şansă putem să ne calificăm chiar în finală. Dar luăm totul pas cu pas. Mai întâi trebuie să trecem de Fehervar, o echipă puternică", a spus Cosmin Sălăjan , directorul sportiv al Universtiăţii.

„Jucăm cu o formaţie extrem de puternică, cu jucătoare experimentate şi vom aveam mult de muncit pentru a ne califica. Am ajuns până aici şi vom face totul pentru a trece de această echipă ?i de a ajunge în semifinale. Maghiarele pornesc ca favorite. Ne aşteptăm ca sala să fie plină. Au fost şi meciuri în care ne-am motivat în plus datorită fanilor. Vreau să câştigăm acest meci, în primul rând şi apoi dacă putem, la cât mai multe goluri", a explicat şi antrenorul Horaţiu Paşca. Meciul dintre "U" şi Fehervar se joacă sâmbătă de la ora 16:30 în Sala Sporturilor "Horia Demian".

"U" Jolidon este singura reprezentantă a României rămasă în cupele europene feminine, după ce HCM Baia Mare a fost eliminată din Liga Campionilor, HC Zalău din Cupa EHF, iar Corona Braşov, din Cupa Cupelor. Dacă vor trece de Fehervar, "studentele" vor da în semifinale peste câştigătoarea dublei dintre Dinamo Volgograd (Rusia) şi Esbjerb (Danemarca). În celelalte meciuri din sferturi se mai întâlnesc Astrakhanochka (Rusia) cu TSV Bayer 04 Leverkusen (Germania), respectiv Lada (Rusia) şi Kobenhavn Handbold (Danemarca).

"Studentele" au făcut spectacol în optimi, trecând fără probleme de Ankara Cankaya din Turcia. 

 

Etichete
Comenteaza