Sportivă clujeană, premiată de Primărie

Sportivă clujeană, premiată de Primărie
Handbalista clujeană Cristina Laslo, care activează la echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Universitatea (CSU), va fi premiată de către primarul Emil Boc. Laslo a a fost căpitanul echipei naţionale care a câştigat Campionatul Mondial din Macedonia.

Laslo este căpitanul echipei de handbal a României care a câştigat Campionatul Mondial de juniori din Macedonia şi activează la echipa clujeană "U" Jolidon. "În şedinţa de Consiliu Local din luna august voi propune acordarea diplomei şi a medaliei Pro Urbis pentru sportiva Cristina Laslo, pentru excelenţă în sport", a declarat Boc.

Sportiva clujeană va fi recompensată de către autorităţi cu un premiu de 2.000 de lei, o recompensă pentru efortul depus şi pentru performanţele aduse sportului clujean.

"Este un produs 100% clujean, acum este la "U" Jolidon, viitor Alexandrion. A demonstrat că se poate, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a turneului, a fost căpitanul echipei naţionale şi pe lângă această diplomă şi această medalie Pro-Urbis voi propune şi un premiu de 2.000 de lei pe care primăria să i-l acorde ca o formă de respect pentru performanţa atinsă şi pentru faptul că sportul clujean este la cel mai înalt nivel", a declarat Boc.

Cu acest prilej, edilul a vorbit despre noua denumire a echipei de handbal feminin CSU Cluj, care începând din noul sezon competiţional va evolua sub denumirea "U" Alexandrion.

„Acest subiect mi-a consumat mult timp din activitate, pentru a găsi o soluţie şi pentru Universitatea şi pentru handbal. Mă bucur că măcar o parte din proiect s-a finalizat, mă bucur pentru handbalul feminin, pentru că este un domeniu de vârf al sportului clujean şi "U" Alexandrion pentru handbal este un prim pas. Încă o dată îi mulţumesc investitorului, care constant s-a arătat interesat de Cluj, îi mulţumesc domnului Radu Constantea, consilier local, cu ajutorul căruia am păstrat în permanenţă contactele Cluj-Bucureşti şi care până la urmă s-au finalizat cu bine. A fost o muncă de peste un an şi jumătate şi sunt sigur că prin seriozitatea investitorilor şi alte lucruri vor mai putea fi făcute la Cluj", a menţionat Boc.

Fundaţia Alexandrion Group România a anunţat semnarea unui acord de parteneriat cu CSU Cluj şi societatea Jolidon Import Export, ce are drept scop susținerea performanţelor echipei de handbal feminin din cadrul CSU, devenind partenerul oficial al echipei.

Comenteaza