"U" Jolidon a trecut la pas de Neptun Constanţa. „Suntem pe drumul cel bun"

Echipa de handbal feminin s-a impus miercuri cu 31-21 în faţa lui Neptun Constanţa după ce în urmă cu o etapă a fost învinsă la Brăila.

"U" Jolidon a câştigat fără emoţii în faţa Constanţei, pe care a dominat-o din primul până în ultimul minut. Clujencele au condus ostilităţile, au presat şi au înscris la foc automat. Cea mai bună marcatoare a fost Popa, cu 8 goluri, urmată de Vintilă (6) (foto), Senocico (5), Chintoan (4), Mihai, Tetean, Cârjan (2) , Florea, Paraschiv, Vălean, Lup, Laszlo şi Boian (1). „A fost un meci reuşit după înfrângerea din ultima etapă, cea de la Brăila. Mă bucur că fetele s-au concentrat şi am făcut un nou pas către play-off. Suntem pe drumul cel bun cu pregătirea, cu jocul şi am încredere că putem continua cu victorii, atât în campionat cât şi în Europa", a punctat directorul sportiv al Universităţii, Cosmin Sălăjan.

În etapa următoare "U" Jolidon va evolua pe terenul formaţiei de pe ultimul loc în Liga Naţională, HC Râmnicu Vâlcea. "U" Jolidon a urcat pe locul 5 cu 30 de puncte în clasament. Partida HC Râmnicu Vâlcea - "U" Jolidon este programată sâmbătă de la ora 11:00.

Etichete
Comenteaza