Ultimul meci de acasă pentru ”U” Cluj. Brian Lemac a făcut apel la fani VIDEO

Ultimul meci de acasă pentru ”U” Cluj. Brian Lemac a făcut apel la fani VIDEO
”U” Cluj va evolua cu Armenopolis Gherla, duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena, în ultimul meci de acasă din acest campionat.

Cele două echipe se reîntâlnesc după jocul din semifinalele Cupei României pe județ, disputat miercuri, în care "Șepcile roșii" s-au impus cu 2-0. Universitatea este deja calificată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a, astfel că meciul de duminică va conta doar pentru palmares.

Golgheterul "alb-negrilor", Brian Lemac, care a marcat 45 goluri în Liga a IV-a, a făcut un apel către fani.

"Fiți alături de noi, duminică, la ultimul meci de pe teren propriu din campionat, cu Armenopolis Gherla. Vă așteptăm în număr cât mai mare. Haide U!!!", a spus Lemac într-o filmare de pe pagina oficială de facebook a clubului.

"U" este la conducerea clasamentului în Liga a IV-a clujeană, cu 76 puncte și un golaveraj de 154-9. Echipa lui Marius Popescu a câștigat 25 meciuri și a scos doar un egal (2-2 cu Arieșul Turda anul trecut).

"U" Cluj - Armenopolis Gherla se joacă duminică, de la ora 18:00, pe Cluj Arena. Profitul obținut din această partidă va fi donat fostului fotbalist al "studenților", dar și al CFR-ului, Cristian Coroian. Acesta urmează un tratament extrem de costisitor în urma unui accident vascular cerebral suferit în 2015.

După duelul cu Armenopolis, Universitatea va mai evolua în deplasare cu Vulturul Mintiu Gherlii, pe 3 iunie, apoi se va pregăti de finala Cupei României și barajul pentru liga a treia.

Comenteaza