Adrian Falub: Nu ne va fi ușor cu nimeni în partea a doua a campionatului

Adrian Falub:  Nu ne va fi ușor cu nimeni în partea a doua a campionatului
| Foto: foto Cristi Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul Universității s-a declarat mulțumit de perioada de pregătire și speră ca elevii săi să înceapă cu dreptul returul, sâmbătă, împotriva Unirii Dej.

Falub crede că nu va fi un retur ușor, iar adversarii s-au întărit, dar își dorește ca jucătorii să intre motivați la fiecare meci. “A fost o perioadă lungă de pregătire și greu de gestionat, cu multe meciuri de verificare, însă am avut condiții bune în tot acest timp și ne-am antrenat bine pe terenul sintetic din Parcul Babeș. Ne așteaptă un retur foarte dificil, deoarece multe dintre adversarele noastre s-au întărit în această iarnă. CFR 2, de exemplu, are un lot foarte bun, se bazează pe jucători de la prima echipă, dar garantat nu ne va fi ușor cu nimeni în partea a doua a campionatului. Sper să avem motivația necesară să înțelegem că nu suntem încă promovați și că trebuie să muncim exemplar în fiecare zi”, a spus antrenorul “Șepcilor roșii”.

Antrenorul “studenților” a lăudat și adversarul din prima etapă a returului și consideră că diferența se va face în defensivă. “Dejul are un antrenor italian, a adus mulți jucători și știm cu toții că școala italiană de fotbal este una care organizează bine formațiile din punct de vedere defensiv. Va fi prima etapă, terenul va fi dificil, iar în astfel de jocuri valorile se egalizează. Mă aștept la un meci de luptă, însă cel mai important este să începem cu dreptul”, a mai menționat Falub.

După 10 partide amicale, în care clujenii au șapte victorii, două egaluri și o singură înfrângere, “U” va începe returul împotriva Unirii Dej. Partida se va disputa sâmbătă, 10 martie, de la ora 15:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza