"U" Cluj încheie anul cu o victorie spectaculoasă. Lemac a realizat un hatt-trick

Elevii lui "Papi" au învins acasă cu 8-0 Vulturul Mintiu Gherlii, sâmbătă, în etapa cu numărul 15 din Liga a IV-a, ultima din 2016.

Darius Hîmpea a deschis recitalul la doar trei minute de la începutul partidei (3). Iuliu Hațiegan a majorat avantajul de pe tabelă cu un șut din interiorul careului (7). 30 minute mai târziu, Victor Manu a dus scorul la 3-0 dintr-o acțiune personală (37). "Șepcile roșii" aveau să intre la cabine cu 4-0, după un gol înscris de Brian Lemac la capătul unui contraatac (43).

Hațiegan a marcat din nou pentru "studenți" în startul primei reprize (46). Peste 23 minute, Lemac duce scorul la 6-0 cu un șut din careu (69). Același jucător avea să puncteze pentru 7-0 dintr-un gol înscris cu capul (71). Golgheterul Universității a ajuns, astfel, la 25 reușite în această stagiune de campionat. Cristian Kilin a marcat și el, după o greșeală a goalkeeperului advers (83).

Cu acest succes, trupa lui "Papi" a acumulat 40 puncte și se menține pe prima poziție. "Alb-negrii" au avut un bilanț de 13 victorii și o singură remiză în prima parte a sezonului. Mintiu rămâne pe 8, cu doar 17 puncte.

La finalul partidei, jucătorii "Șepcilor roșii" au sărbătorit împreună cu fanii, pe teren, 97 ani de la înființarea clubului. Suporterii au afișat un banner cu mesajul: ”Sărbătorim anul 97 păstrând tradiția prin fapte”.

FC UNIVERSITATEA CLUJ - VULTURUL MINTIU GHERLII 8-0 (4-0)

Au marcat: Darius Hîmpea (3), Iuliu Hațiegan (7, 46), Victor Manu (37), Brian Lemac (43, 69, 71), Cristian Kilin (83)

"U" Cluj (4-2-3-1): Man - Fizeşan, Abrudan, Morar, Manu - Giurgiu (cpt.), Paşca (Kilin 66) - Bercea (Pintea 56), Haţiegan, Hîmpea (Irimie 71) - Lemac (Pop Solovăstru 84)

Rezerve: Rareș Pop, Darius Irimie, Cristian Kilin, Adrian Pintea, Flavius Nistor, Adrian Pop Solovăstru, Paul Costea

Antrenori: Marius Popescu, Zsolt Szilagyi.

Vulturul M.Gherlii (4-4-2): T. Barta - A. Păpălan, Buglean, D. Popa, R. Mureşan - V. Imbuzan, A. Suciu, R. Balint, A. Hidişan - M. Felecan, Ov. Farcaş

Rezerve: I. Scuturici, A. Rus, Marton Csiki

Antrenor: Dorel Mureşan

Stadion: Cluj Arena

Comenteaza