Paszkany despre situaţia de la "U": Îmi pare rău, în special pentru jucători, nu au nicio vină

Paszkany despre situaţia de la
Finanţatorul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany a declarat că îi pare rău de situaţia dificilă prin care trece Universitatea Cluj şi în special pentru jucători, care "nu au nicio vină".

"Îmi pare rău pentru ei, mai ales pentru jucători, care nu au nicio vină, ceea ce au făcut până acum este lăudabil", a declarat Paszkany la emisiunea Fanatik Show de la Digi Sport.

Finanţatorul CFR-ului şi-a manifestat satisfacţia pentru rezultatul final al meciului din această seară, însă a subliniat că "feroviarii" şi-au asumat un risc atunci când au folosit mai multe rezerve.

"Sunt trei puncte importante pe care le-am obținut. Prima repriză am jucat slab, cele trei schimbări au făcut diferența, am avut două bare. Ne-am asumat un grad de risc în acest meci și am folosit mai mulți jucători care nu au evoluat des. A fost un prim 11 total diferit față de meciul cu Braga, avem un număr de 12-13 jucători obosiți care au dus greul acestui sezon, pei ei ne-am bazat și în Champions League și în campionat." a precizat Paszkany la postul tv amintit.

 

 

Comenteaza