Machado e mulţumit de egalul cu Ceahlăul. „Terenul a fost impracticabil, bine că am egalat"

Machado e mulţumit de egalul cu Ceahlăul. „Terenul a fost impracticabil, bine că am egalat
Intrat în repriza a doua a jocului, Gabriel Machado a fost decisiv pentru Universitatea, de la el plecând faza egalării.

Brazilianul nu şi-a câştigat deocamdată un loc de titular, dar evoluţia de la Piatra Neamţ l-ar putea propulsa în primul 11 la meciul următor, cel cu Astra Giurgiu. Atacantul a fost introdus pe teren în partea a doua cu Ceahlăul şi a revigorat ofensiva „Şepcilor roşii". El a iniţiat şi faza din care Bucşa a restabilit egalitatea, iar Universitatea a plecat neînvinsă de la Piatra Neamţ.

„Ceahlăul e o echipă foarte bună a campionatului, e dificil să joci împotriva lor. Cred că puteam face mai multe, dar terenul a fost impracticabil, nu ne-a avantajat deloc. Am egalat, am forţat apoi golul al doilea, dar ei s-au pus pe două linii în apărare, s-au închis foarte bine şi n-am reuşit să-i învingem", a declarat Machado, pentru ZIUA de CLUJ. Brazilianul a lăudat jocul colectiv al Ceahlăului , dar a identificat şi piesa de rezistenţă a formaţiei nemţene. „Marc e unul dintre cei mai buni fotbalişti din România. E foarte puternic, e noul Chiricheş şi are calităţi asemănătoare. E şi tânăr şi e greu să joci împotriva lui. Poate juca şi la mijloc şi o poate face foarte bine", a mai spus atacantul.

Vezi aici cronica meciului şi aici partida în format live text.

Etichete
Comenteaza