Gigi Becali știe cine e noul patron al CFR-ului: "E serios și ține pasul cu mine"

Gigi Becali știe cine e noul patron al CFR-ului:
Gigi Becali a declarat, aseară, că știe cine este noul investitor de la CFR Cluj, afirmând că acesta este un om serios.

Patronul Stelei e convins că fostul acționar din Gruia, Arpad Paszkany, s-ar afla în continuare la cârma lui CFR Cluj.

"Noul investitor e Paszkany, care e serios şi poate să ţină pasul cu mine, dar la un metru în spate. Adică să stea aproape. Eu cred că CFR e competitivă, iar dacă se întăresc, o să fie probleme cu ei anul viitor. Ei au oameni care se pricep mai bine decât mine la fotbal, pentru că fac echipe fără bani", a declarat Gigi Becali, citat de Digisport.

Paszkany a vizitat jucătorii CFR-ului înaintea derby-ului cu Steaua, de duminica trecută, pierdut cu 0-2 de "feroviari" pe Arena Națională. Această vizită a fost confirmată ieri de Ionuț Larie. "A venit la masă, ne-a salutat și cam atât. A spus că are încredere în noi și că e cu sufletul alături de noi", a afirmat fundașul clujenilor.

De altfel, Vasile Miriuță, a anunțat că păstrează în continuare legătura cu fostul acționar.

"Suntem prieteni foarte buni, vorbim săptămânal, avem o relație foarte bună. Eu nu m-am întâlnit cu dânsul (Paszkany - n. red.) și cred că nici jucătorii. A confirmat Larie că s-au întâlnit ? Înseamnă că eu n-am fost acolo. Noi, ardelenii, avem bucătăria noastră internă și căutăm să păstrăm totul aici, nu ca alții să ieșim să vorbim", a spus antrenorul lui CFR Cluj.

Cu toate astea, președintele clubului, Iuliu Mureșan, a negat o revenire a lui Arpad Paszkany în acționariatul echipei. "El (Paszkany - n. red.) și-a vândut acțiunile de la acest club. Erau acțiunile lui, le-a vândut", declara oficialul "feroviarilor" pentru ZIUA de CLUJ.

În urmă cu două săptămâni, noul acționar majoritar al CFR-ului, Marian Băgăcean a virat aproximativ 5 milioane de euro în conturile clubului, sumă necesară pentru ieșirea din insolvență. Conform gsp.ro, suma respectivă ar fi venit de la Abris Lelbach, investitor neamț care deține acțiuni și la clubul german Werder Bremen. Iuliu Mureșan a dezmințit, însă, această posibilitate.

"Marian Băgăcean e investitorul echipei, el a băgat bani în conturi, se poate verifica acest lucru", a mai declarat acesta pentru ziuadecj.ro.

Luni, 20 martie, CFR Cluj va afla dacă iese din insolvență, în ziua respectivă judecându-se următorul termen din dosar. Instanța a amânat pronunțarea unei sentințe din cauza unui litigiu cu fostul sponsor de echipament, Joma. Acesta din urmă a cerut o despăgubire de aproximativ 500.000 euro pentru nerespectarea înțelegerii dintre cele două părți, care s-a derulat în perioada 2010-16.

Firma spaniolă i-a acuzat pe "feroviari" că au evoluat în Supercupa României, cu Astra, în echipamentul furnizat de noul sponsor tehnic, Masita, deși contractul cu Joma urma să expire abia a doua zi, pe 17 iulie 2016.

Comenteaza