CFR Cluj, repetiție reușită pentru play-off

CFR Cluj, repetiție reușită pentru play-off
Clujenii au învins, în deplasare, ultima clasată, Juventus București, scor 2-0. Ioniță a reușit primul gol în tricoul liderului.

Prima repriză s-a remarcat printr-un joc slab și confuz de ambele părți. Nici una dintre formații nu a amenințat cu adevărat poarta adversă. Singurele momente de remarcat sunt două șuturi ale lui Omrani și o lovitură de cap periculoasă trimisă de Țucudean. Totuși, diferența de valoare dintre cele două echipe a fost vizibilă în teren.

Partea secundă a început la fel, fără probleme mari pentru cei doi portari. În minutul 64, Omrani a deschis scorul după ce a urmărit excelent o minge respinsă în apropiere de goalkeeper-ul gazdelor. Patru minute mai târziu, Ciprian Deac a fost faultat în careu și arbitrul partidei a acordat penalty. Ioniță a ratat inițial lovitura de pedeapsă, dar mingea s-a întors la internaționalul român, care a marcat primul gol pentru formația din Gruia.

Până la final au mai fost ocazii din partea lui Vinicius, Omrani și Deac, dar tabela nu s-a mai modificat. Dan Petrescu a început în formula: Vâtcă - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Hoban, Culio - Omrani, Deac, Mailat - Țucudean. Au mai evoluat Ioniță, Costache și Balde.

Primul 11 al gazdelor a fost: Drăghia - Dima, Kardes, Leca, Ștefan - Simion, Acolatse - Nicoară, Băjenaru, Rabei - Elek. Au mai intrat Ciobanu, Popescu și Constantinescu. CFR va juca împotriva echipei Poli Iași în prima etapă din play-off. Partida va avea loc pe teren propriu.

Comenteaza