Iuliu Mureșan: "Am rezolvat, o să ieșim din insolvență"

Iuliu Mureșan:
Președintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureșan, e convins că echipa sa va primi un răspuns pozitiv la judecarea următorului termen pentru ieșirea din insolvență.

Instanța a amânat pronunțarea sentinței pentru 20 martie, unul dintre motive fiind un litigiu apărut între CFR și fostul sponsor de echipament al echipei, Joma. Acesta din urmă a cerut o despăgubire de aproximativ 500.000 euro pentru nerespectarea înțelegerii dintre cele două părți, care s-a derulat în perioada 2010-16.

Firma spaniolă i-a acuzat pe "feroviari" că au evoluat în Supercupa României, cu Astra, în echipamentul furnizat de noul sponsor tehnic, Masita, deși contractul cu Joma urma să expire abia a doua zi, pe 17 iulie 2016.

"Amânarea a fost pentru o contestație depusă la ora 9 seara, am rezolvat și o să ieșim din insolvență. Nu ne încurcă nici vizavi de participarea în cupele europene. Important e să ieșim până pe 31 mai, dar noi ne-am fixat să ieșim până pe 31 martie. Dinamo a ieșit după, a primit-o în iulie, când a început campionatul. Câștigăm un an", a declarat președintele CFR-ului, Iuliu Mureșan, pe Digisport.

CFR Cluj a intrat în insolvență în luna februarie a anului 2015, perioadă în care formația clujeană a primit o interdicție de 3 ani din partea UEFA pentru a putea evolua în cupele europene.

Formația din Gruia a debutat cu stângul în play-off, elevii lui Vasile Miriuță fiind învinși cu 0-2 de Steaua, duminică, pe Arena Națională. Următorul joc de campionat al ”feroviarilor” este programat vineri, de la ora 20:30, pe propriul teren, în compania Astrei. Ardelenii se află pe locul 6, ultimul din play-off, cu 22 puncte.

Comenteaza