CFR, în continuare lider în Liga 1, cu o etapă înainte de intrarea în play-off

CFR, în continuare lider în Liga 1, cu o etapă înainte de intrarea în play-off
Clujenii au învins, pe teren propriu, Astra Giurgiu, scor 2-0, în penultima etapă a sezonului regulat

Meciul a debutat excelent pentru elevii lui Dan Petrescu, iar în minutul 7, Djokovic a șutat în bară, mingea a ajuns la Țucudean, dar atacantul adus în această iarnă a tras peste din careul mic. Două minute mai târziu, Culio a marcat din pasa lui Ioniță, golul a fost anulat inițial, dar după consultări între central și tușier, a fost validat. Ocaziile au continuat pentru CFR prin Deac și Țucudean, dar jocul a fost unul echilibrat. Singura ocazie a Astrei a venit în minutul 37, când Seto a profitat de o bâlbâială în apărarea liderului, dar a trimis pe lângă poartă.

Repriza secundă a început mai bine pentru oaspeți, care au ratat o dublă ocazie, prin Abang și Florentin Matei. Țucudean a ratat din nou șansa de a marca, în minutul 57, când a tras din cădere la colțul scurt, dar Iliev a reținut mingea. Golul al doilea al "feroviarilor" a venit 10 minute mai târziu, la o fază construită de Omrani, introdus în minutul 63. Francezul a pasat intelligent pentru Deac, care a deviat elegant cu călcâiul și Țucudean a finalizat cu exteriorul în colțul lung. Până la final, a mai fost doar ocazia lui Omrani, care a ratat, la rândul său, singur cu portarul, în minutul 85.

CFR a început în formula: Arlauskis - Manea, Vinicius, Mureșan, Camora - Hoban, Djokovic, Culio - Deac, Țucudean, Ioniță. Au mai intrat: Omrani, Bordeianu, Costache.

Edi Iordănescu a ales următorul 11: Iliev - Butean, Bejan, Polczak, Stan - Mrzljak, Seto - Buș, Matei, Moise - Abang. Pentru Astra au mai evoluat: Balaure, Chipirliu și Biceanu.

Clujenii se află, în continuare, pe primul loc în Liga 1, cu 56 de puncte, la 5 distanță de FCSB, care are un meci în minus. Următoarea partidă pentru CFR va fi împotriva lui Juventus București, în deplasare.

Comenteaza