De neoprit. "Şepcile roşii" înving cu 7-0 CFR Dej

De neoprit.
Eroul din partida cu Tritenii de Jos, Brian Lemac, a lovit din nou. Universitatea Cluj a învins cu 7-0, pe teren propriu, CFR Dej, în cea de-a treia rundă din Liga a IV-a.

Golurile învingătorilor au fost înscrise de Brian Lemac (min. 9, min. 82), Iuliu Haţiegan (min. 33, penalty), Mădălin Bercea (min. 53), Dorin Goga (min. 65), Rareş Cîndea (min. 72)şi Adrian Pintea (min. 90).

"Şepcile roşii" au început meciul în forţă, Moşuţi având prima ocazie în minutul 1. Mjlocaşul de 18 ani a şutat de la 25 m puţin pe lângă poarta adversă. În minutul 9, Brian Lemac, a reuşit să deschidă scorul cu un şut la vinclu. În urmă cu o săptămână, Lemac a înscris de cinci ori pentru "studenţi" în meciul cu Tritenii de Jos.

În minutul 33, Iuliu Haţiegan reuşeşte să dubleze avantajul Universităţii după o lovitură de la 11 metri. Oaspeţii reuşesc să înscrie în minutul 42, dar golul este anulat pe motiv de ofsaid. Elevii lui Marius Popescu încheie prima repriză în atac, cu alte două ocazii ratate de Fizeşan (43) şi Mădălin Bercea (44).

La 7 minute de la revenirea pe teren, "Şepcile roşii" înscriu al treilea gol prin Mădălin Bercea. În minutul 65, Universitatea face 4-0 după reuşita lui Dorin Goga. La scurt timp, Rareş Cîndea a înscris al cincilea gol al meciului (72).

Omul meciului din partida cu Triteni, Brian Lemac, a realizat dubla în minutul 82. Nou intratul Pintea a închis tabela în minutul 90, scor 7-0. "Victoria e victorie, pentru ceea ce vrem şi ne propunem. În prima repriză nu ne-a ieşit jocul aşa cum ne-am fi dorit. Dar în actul secund, lucrurile au intrat pe făgaşul normal. Am stat foarte bine la posesie.

Au jucat 4-5 copii din '99, unii au şi marcat. Pentru a clădi ceva solid, ai nevoie de un fundament tânăr şi sănătos. Iar noi asta încercăm să construim. Antrenamentele sunt foarte intense şi căutăm să ne perfecţionăm continuu. E a 23-a zi de când sunt pe banca acestei echipe şi pot spune că avem şi plusuri, dar şi minusuri.

Adversarii de la Dej au alergat mult şi chiar ne-au pus unele probleme în prima repriză", a spus antrenorul "studenţilor", Marius Popescu. Din formaţia "Şepcilor roşii" a lipsit Alex Păcurar. Mijlocaşul de 34 ani a suferit o accidentare după ultimul meci, cu Tritenii de Jos. În partida respectivă, Păcurar a realizat o dublă la primul joc de la revenirea în tricoul "alb-negrilor".

La capătul acestei victorii, "U" Cluj urcă pe primul loc, cu 6 puncte şi un golaveraj de 19-0. De partea cealaltă, CFR Dej înregistrează a treia înfrângere din actuala stagiune şi rămâne pe locul 12, cu 0 puncte şi un golaveraj de 1-13. Etapa viitoarea, trupa lui Marius Popescu va întâlni în deplasare Someşul Gilău. La rândul ei, CFR Dej joacă acasă cu Tritenii de Jos.

"U" CLUJ - CFR DEJ 7-0 (2-0)

"U" Cluj (4-2-3-1): Man - Fizeşan (Horaţiu Popa, min. 83), Arudan (Irimie, min. 6), Cîndea, Hîmpea - Giurgiu (cpt.), Moşuţi - Lemac, Goga (Pintea, min. 82), Bercea (Paşca, min. 83) - Iuliu Haţiegan

Rezerve: Pop, Nistor, Irimie, Popa, Paşca, Pintea, Kilin

Antrenor: Marius Popescu

CFR Dej (4-4-2): Pop - Boldor, Todică, Lazăr, Marian - Dican, Ciurean, Retegan, Buburuz - Borşan, Kereceş

Rezerve: Mate, Cociş, Mureşan, Bâra, Prodan

Antrenor: Darius Boldor

Stadion: Cluj Arena

Au marcat: Brian Lemac (min. 9, min. 82), Iuliu Haţiegan (min. 33, penalty), Mădălin Bercea (min. 53), Dorin Goga (min. 65), Rareş Cîndea (min. 72), Adrian Pintea (min. 90)

Comenteaza