De ce nu a mai ajuns Lung jr. la CFR. Explicația goalkeeperului român

De ce nu a mai ajuns Lung jr. la CFR. Explicația goalkeeperului român
Silviu Lung jr. a explicat de ce nu a mai ajuns la CFR Cluj, deși era foarte aproape să semneze cu ”feroviarii”. Portarul de 28 ani a mers în cele din urmă la Kayserispor.

Fostul goalkeeper al Astrei era dat ca și transferat de CFR în acest week-end. Președintele Iuliu Mureșan afirma că mai sunt "doar mici detalii de pus la punct". La începutul săptămânii, însă, Lung jr. a intrat și în atenția lui Kayserispor. Informația a fost dezvăluită de Marius Șumudică, care se află pe banca turcilor.

Marți, Astra și Kayserispor au ajuns la un acord pentru vânzarea lui Silviu Lung jr, iar internaționalul român a oferit primele impresii.

"Negocierile s-au derulat în mare parte între cluburi. Sunt onorat de oferta CFR-ului, dar Astra s-a înţeles cu Kayseri, mai sunt câteva lucruri de pus la punct. Este un pas înainte pentru mine, sper să fac o treabă cât mai bună şi să mă bucur de fotbal.

Ei joacă meci de meci cu stadionul plin, condiţiile de pregătire, infrastructura sunt foarte bune. Mă bucur că a venit şi Boldrin (a fost vândut de Steaua - n. red.) şi sper să facem o treabă cât mai bună împreună", a spus Lung jr. pe Digisport.

Lung jr. a evoluat la Astra din 2011, cu care a luat un titlu (2015-16), o cupă (2014) și două supercupe ale României (2014, 2016). El a jucat și la Universitatea Craiova, între 2007 și 2011. Este cotat la 2,3 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

În locul lui Silviu Lung jr., CFR Cluj l-ar putea aduce pe neozeelandezul Stefan Marinovic. ZIUA de CLUJ a aflat, luni seara, că trupa lui Dan Petrescu negociază cu portarul de 25 ani. Acesta a promovat la finalul sezonului cu SpVgg Unterhaching în Liga a III-a germană.

Marinovic se află cu selecționata țării sale la Cupa Confederațiilor, organizată de Rusia. Sâmbătă, 17 iunie, acesta a evoluat în meciul de deschidere, cu țara gazdă, pe care Noua Zeelandă l-a pierdut cu 0-2.

Comenteaza