Karlo Muhar, înaintea returului cu Adana Demirspor: Mă simt ca acasă în Turcia

Karlo Muhar, înaintea returului cu Adana Demirspor: Mă simt ca acasă în Turcia
| Foto: surs: https://www.facebook.com/cfr1907/

Returul dintre CFR Cluj și Adana Demirspor din preliminariile UEFA Conference League este programat astăzi, 3 august, de la 21:00.

Karlo Muhar, mijlocașul ardelenilor, a făcut câteva declaraţii la conferinţa de presă dinaintea partidei decisive din Turcia, ţară unde a jucat la Kayserispor. Muhar spune că este încântat de revenirea sa în Turcia.

„Eu am jucat aici şi este plăcut să mă întorc. Îmi place Turcia, cultura acestei ţări, îmi place totul aici. Mă simt aici ca acasă pot să spun. Am jucat la Kayserispor, iar acolo am fost primit foarte bine, ca într-o familie. Aşa că sunt fericit să trăiesc din nou această atmosferă în Turcia”, a spus mijlocașul CFR-ului la conferinţa de presă.

Muhar spune că meciul va fi o experienţă unică pentru el şi echipă, însă atrage atenţia asupra faptului că umiditatea din Turcia şi  temperaturile ridicate vor pune presiune şi mai mare pe elevii lui Mandorlini. 

„Ne aşteptăm la un meci foarte greu. Am văzut puterea lor în partida tur, cât şi calitatea lor individuală. Chiar suntem bucuroşi că putem juca împotriva acestor jucători, că avem şansa de a trăi această experienţă şi această atmosferă în Turcia.

Abia aşteptăm acest meci. E foarte greu să joci pe o umiditate şi o temperatură atât de ridicate. Ai nevoie de tactică, ai nevoie să alergi inteligent, să ştii ce să faci pe teren, şi, dacă eşti inteligent poţi aduce totul la un nivel normal”, a mai declarat Muhar. 

Comenteaza