Dan Petrescu, detalii despre aventura de la Kayserispor: “VAR-ul a fost împotriva mea”

Dan Petrescu, detalii despre aventura de la Kayserispor: “VAR-ul a fost împotriva mea”
| Foto: digisport.ro

Fostul antrenor de la CFR Cluj a vorbit despre diferențele dintre campionatul din Turcia și cel din România.

Triplu campion în Liga 1 alături de formația din Gruia, tehnicianul nu a rezistat mult în Super Lig. Contractul dintre Petrescu și Kayserispor a fost reziliat după doar opt partide, iar antrenorul a revenit în țară. Tehnicianul a vorbit despre diferențele dintre campionatul din Turcia și cel din România, dar și despre sistemul VAR.

“În Turcia, dacă joci un meci bun ești cel mai bun, dacă joci un meci prost ești cel mai prost. E mai rău decât în țările în care am fost. Ați văzut și la Șumudică, a pierdut 5 meciuri la rând, nimeni nu te așteaptă. VAR-ul a fost împotriva mea, am avut și penalty-uri și goluri, arbitrul n-a vrut să se ducă la VAR.

Împotriva lui Kayseri au fost probleme, pro Kayseri nu a fost nimic. Eu am zis de mult timp că în România nu o să fie VAR, e păcat că suntem singura țară din Europa care nu avem VAR, cred. Știți că nu am fost de acord nici cu jucătorul U21, unul singur e de ajuns”, a spus antrenorul, potrivit Prosport.

Două victorii, trei remize și trei înfrângeri sunt rezultatele obținute de Dan Petrescu pe banca celor de la Kayserispor.

Comenteaza