Kayserispor i-a stabilit prețul lui Alibec. Cât trebuie să plătească “feroviarii” pentru transferul definitiv al atacantului

Kayserispor i-a stabilit prețul lui Alibec. Cât trebuie să plătească “feroviarii” pentru transferul definitiv al atacantului
| Foto: facebook.com/cfr1907

Internaționalul român în vârstă de 30 de ani a reușit să marcheze pentru CFR Cluj la debutul său ca titular, împotriva Chindiei Târgoviște.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Șefii din Gruia au fost convinși după doar două apariții de Alibec și plănuiesc să îl transfere definitiv pe atacant.

Internaționalul român a reușit să aducă toate cele trei puncte în partida împotriva Chindiei Târgoviște, iar oficialii campioanei își doresc să îi prelunească șederea la Cluj.

Cu toate acestea, prețul cerut de Kayserispor este unul piperat pentru o formație din Liga 1. Clubul din Super Lig cere 800.000 de euro în schimbul atacantului, însă șefii CFR-ului plănuiesc să folosească banii veniți de la UEFA pentru a perfecta transferul, anunță Prosport.

Denis Alibec este împrumutat pentru un sezon la CFR Cluj, iar “feroviarii” îi achită 20.000 de euro pe lună, restul sumei până la 700.000 de euro pe an este suportată de Kayserispor.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza