Danezii se așteaptă la un meci strâns pe Cluj Arena. Age Hareide: ”România va ataca”

Danezii se așteaptă la un meci strâns pe Cluj Arena. Age Hareide: ”România va ataca”
Selecționerul Danemarcei, Age Hareide, se așteaptă la un meci strâns cu România, duminică seara, pe Cluj Arena.

Întâlnirea cu "tricolorii" i-a amintit antrenorului norvegian de un meci disputat pe 24 septembrie 1980, la Oslo, între România și Norvegia, din preliminariile CM 1982, terminat 1-1.

"Am stat la Munchen câteva zile, am pierdut doi jucători importanți după acest stagiu, pe Dolberg și Jorgensen, dar suntem bine pregătiți. Cred că vom avea parte de un meci strâns, iar punctele vor fi foarte importante pentru ambele echipe. Îl cunosc pe selecționerul României, abia aștept meciul de mâine. Presiune există mereu, dar cred că ea va fi mai mare pe România, având în vedere că joacă acasă. Cel mai mare avantaj pentru echipa mea este echipa însăși, pentru că avem jucători în cele mai bune campionate din Europa. Ultimul meu gol la Națională l-am dat împotriva României, la Oslo, după ce Anghel Iordănescu deschisese scorul. România a avut întotdeauna fotbaliști buni, este o națiune fotbalistică. Mâine, ei trebuie să câștige, vor ataca, deci vom avea o partidă interesantă", a declarat selecționerul Danemarcei, Age Hareide, la conferința premergătoare jocului cu România.

România - Danemarca se joacă duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena, în cea de-a cincea etapă din preliminariile Campionatului Mondial din 2018. ”Tricolorii” ocupă locul 4 în Grupa E, cu 5 puncte, în timp ce danezii se află pe 3, cu un punct mai mult.

Comenteaza