Românii care au digitalizat și diversificat rezervările din saloanele de înfrumusețare

Românii care au digitalizat și diversificat rezervările din saloanele de înfrumusețare

Ce înseamnă Stailer și ce aduce nou pe piață românească? Stailer este o afacere care a pornit de la ideea unor români, stabiliți în Cluj și care au experiență în zona de antreprenoriat, crescând business-uri de success, precum și cunoștinte valoroase de digital marketing. Această platformă nou-înființată îmbină accesul online la programări pentru toată zona de beauty cu servicii de calitate pentru client.

Nevoia de a putea accesa acest tip de marketplace de servicii a apărut odată cu creșterea numărului de utilizatori în online – astfel, ei se bucură de un proces de căutare și rezervare facil, cu informații clare și bineînțeles, o paletă largă de alegeri de calitate.

Ce servicii vom găsi pe Stailer.ro?

Utilizatorii pot caută servicii diverse: hairstyling și barbershop, sau alte servicii din zona de înfrumusețare din saloane de specialitate. Platforma ține cont de ce activitate căutam, dacă suntem bărbat sau femeie, respectiv data și ora pe care le specificăm ca să ne afișeze saloanele disponibile.

Complet digital, variat, flexibil și fară bătăi de cap

Stailer este momentan disponibil doar în Cluj și clienții care deja folosesc platforma își doresc să scurteze timpul petrecut la telefon cu rezervarea sau anularea unei programări, respectiv alinierea cu propriul lor calendar. Pentru că totul se întâmplă digital, în doar câteva clipe ni se afișează serviciul dorit, în mai multe saloane în funcție de data și ora selectate.

Un alt sistem creat este acela de recenzii pe care clienții le pot lasă după ce beneficiază de programare. Rolul acestor comentarii este de a avea o experiență completa și de a crește calitatea serviciilor din această industrie.

Cum se face o rezervare pe platforma Stailer?

Nimic mai simplu – după bifarea celor 3 opțiuni de tip de serviciu, bărbat/femeie și data/ora disponibilă pentru noi, Stailer ne afișează toate saloanele care ne pot oferi tipul de serviciu cerut, bazat pe condițiile puse de noi. Pentru a ușura și mai mult procesul, primim un SMS care ne confirmă rezervarea făcută și tot ce trebuie să știm: ora, stilistul, locația și posibilitatea de a adăuga rezervarea în calendar. Dacă devenim indisponibili între timp, anularea se face cu un singur click în SMS-ul de mai sus, fară să fie nevoie de altceva.

Saloanele și importanța lor pentru platformă

Cei de la Stailer cred în excelența serviciile prestate, precum și în crearea unui mediu propice pentru toate părțile implicate în acest marketplace. De aceea, au analizat sistemele interne deținute de saloane pentru a le oferi o variantă în care devine și pentru acestea ușor să facă o rezervare și să își urmărească întregul program intern. Necesitatea unui sistem global este în continuare o prioritate, oferind atât clienților finali, dar și saloanelor ușurința de a vedea inclusiv calendarul utilizatorilor pentru a nu se suprapune cu nimic.

 Odată cu experiența în digital marketing a antreprenorilor de la Stailer vine și zona de promovare online cu reclame customizate și targetate pe un public țintă care se poate transforma rapid în clienți. Această modalitate de abordare oferă saloanelor notorietate într-un mod strategic și profesional.

Saloanele care se înscriu în platforma sunt din ce în ce mai multe, crescând astfel diversitatea și îmbunătățind calitatea serviciilor.

Care va fi evoluția Stailer?

Prima funcționalitate pe care o vor adăuga în platforma este aceea de localizare a saloanelor pe baza distanței față de client, iar pe mai departe, vor să implementeze un sistem de loializare pe baza unor puncte și discount-uri. Mai multe info și experiență completă pe www.stailer.ro

Comenteaza