Advertorial Top 5 geluri pentru sprâncene: rating 2022

Top 5 geluri pentru sprâncene: rating 2022

Gelul pentru sprâncene - ajută la formarea unei curbe uniforme, îngrijite, coafează cu grijă firele de păr indisciplinate și fixează rezultatul pentru o lungă perioadă de timp.

Astăzi, există o mare varietate de geluri de styling pe piață. Pot fi transparente și colorate, permanente și cu efect de laminare, produse în diverse formate. Agentul de fixare poate conține uleiuri și alte componente utile care favorizează creșterea părului, au efect de întărire, hrănire și îngrijesc pielea.

În articolul de astăzi vorbim despre TOP 5 cele mai bune geluri pentru sprâncene, printre care cu siguranță îți vei găsi “preferatul”.

  1. „Art-visage” - potrivit nu doar pentru sprâncene, ci și pentru gene. Nu este doar un fixativ, ci și un agent de îngrijire. Firele de păr arată mai netede și mai sănătoase. Îl poți folosi atât ziua, cât și noaptea. Ziua completează perfect machiajul, iar noaptea va avea grijă de firele de păr pentru a obține sprâncene perfecte. Nu provoacă alergii, este absolut sigur. Producător - Fix&Care. 
  2. „Rimmel” - este un gel pentru sprâncene și gene. Puteți alege incolor sau colorat. Producătorul oferă trei nuanțe. Conține ulei de argan, care hrănește și catifelează firele de păr și, de asemenea, îngrijește pielea din zona sprâncenelor.
  3. „Toplash” - gel sprancene cu efect de îngrijire pentru firele de păr. Conține ulei de ricin. Hrănește rădăcinile, stimulând creșterea acestora. Pătrunde în structura celulară, hidratează și saturează cu oligoelemente utile. Aloe vera conferă netezime și strălucire. Cu utilizarea regulată, densitatea și rezistența firelor de păr este îmbunătățită. 
  4. „Divage” - face față chiar și sprâncenelor groase și rigide, fixează în siguranță firele de păr, face machiajul natural. Se potrivește tuturor, se usucă rapid, nu lasă reziduuri. Conține uleiuri hrănitoare care stimulează creșterea părului.
  5. „Tattoo Brow de la Maybelline” - gelul de la brandul popular are patru nuanțe și o compoziție rezistentă la apă, poate fi folosi pe orice vreme. Produsul este ușor de aplicat și distribuit prin firele de păr.

Top 5 geluri pentru sprâncene: rating 2022

Comenteaza