Programare la salon simplu, rapid, gratuit cu Stailer

Programare la salon simplu, rapid, gratuit cu Stailer

Nevoia de schimbare apare la fiecare persoană în parte, cel puțin o dată în viață. Unele schimbări sunt majore și țin de locuință, viața de cuplu sau loc de muncă, iar altele sunt puțin mai simple și pot fi realizate cu o vizită la salon. O schimbare de look nu a făcut rău nimănui, ci din contră a fost ca o gură de aer proaspăt și un boost de energie. 

Schimbările de la nivel corporal sau din punct de vedere al look-ului redau de cele mai multe ori o energie mai bună, bucurie și o stimă de sine ridicată. Totuși este destul de greu să obții o programare la salon, deoarece la fiecare apel către stilist răspunsul este că are liber abia săptămâna viitoare. Niciodată nu este disponibil atunci când vrei tu și aici apare sentimentul de irascibilitate. Poți uita de aceste apeluri pentru o programare acum că a apărut Stailer. 

Cum poți beneficia de Stailer

Stailer este o platformă care facilitează programarea la salon. Cei care au conceput-o au vrut ca tot acest proces să fie mai simplu și la îndemâna oricui și au reușit. Platforma se bucură de o comunitate destul de mare încă de la început și vestea bună este că e în continuă dezvoltare și extindere. Stailer a apărut în Cluj, mai apoi în Iași, Timișoara, Oradea și de curând în București. 

Totuși, orice persoană poate beneficia de serviciile Stailer. Pentru a beneficia și tu, trebuie să accesezi www.stailer.ro, selectezi serviciile pe care ți le dorești și foarte simplu poți obține o programare. Este gratuit pentru oricine și nu ești condiționat să creezi un cont pentru a-l folosi. Dacă nu ești locuitor al orașelor menționate, oricând ești în trecere și ai nevoie de o vizită la salon, găsești stilistul potrivit foarte simplu și ușor.

Este ușor de folosit, deoarece trebuie doar să selectezi din listă serviciile de care vrei să beneficiezi. Spre exemplu, dacă ești interesat de un barbershop in Cluj, selectezi aceste cuvinte alături de ziua, ora și genul tău și va fi afișată mai apoi pagina cu disponibilități. Poți selecta din listă persoana care se pliază cel mai bine pe necesitățile tale și îți dai seama de acest lucru după poză, salon, listă de prețuri și pozele de înainte și după ale altor clienți.

Alte opțiuni Stailer

Platforma se ocupă de tot ceea ce ai nevoie și îți poate rezerva în maxim 5 minute locul pe scaunul stilistului. Pentru a ușura tot acest proces, are și o hartă inclusă care ajută la identificarea locației exacte mult mai ușor, fără drumuri parcurse degeaba. Dacă apare o problemă neprevăzută și nu mai poți ajunge la salon din anumite motive, poți anula programarea tot din platformă. Stilistul va fi anunțat din timp și nu va fi încurcat cu nimic. În același timp eviți și acel apel incomod cu acesta. 

Pentru cei care au cont creat pot seta un reminder care te anunță prin sms atunci când este setat astfel încât să nu rateze programarea. Totul este la îndemână și accesibil pentru toată lumea. Pentru mai multe informații trimite un e-mail la adresa support@stailer.ro. 

Etichete
Comenteaza