Fată de 14 ani ucisă și un tânăr de 19 ani în stare gravă după ce au fost înjunghiați în amiaza mare de fiul unui polițist

Fată de 14 ani ucisă și un tânăr de 19 ani în stare gravă după ce au fost înjunghiați în amiaza mare de fiul unui polițist
| Foto: https://www.gds.ro/

Doi tineri de 14 și 19 ani au fost înjunghiați, marți, în Grădina Botanică din Craiova. Suspectul, care are 17 ani, a fost reținut de polițiști, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

„În acestă după-amiază, în jurul orelor 16.00, Inspectoratul de Poliție Județean Dolj a fost sesizat prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că în Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate. La fața locului au fost direcționate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins și imobilizat foarte rapid, fiind în custodia polițiștilor”, au transmis autoritățile într-un comunicat de presă.

Fata a decedat din cauza rănilor suferite, iar tânărul de 19 ani a fost transportat la Spitalul de Urgență Craiova, cu multiple răni la nivelul toracelui, mâinilor și picioarelor. Potrivit reprezentanților unității medicale, tânărul a fost transferat în sala de operație chirurgie toracică, pentru a se interveni chirurgical, a transmis Gazeta de Sud

Prietenii minorei ucise au venit cu informații despre identitatea agresorului. Prezenți la fața locului să vadă ce s-a întâmplat, aceștia au relatat că ucigașul ar fi, de fapt, un fost iubit al minorei. ”Din ce știu, agresorul este fostul prieten... Era gelos, nu accepta că a pierdut-o, probabil. E groaznic ce s-a întâmplat. Nu ne vine să credem“, au declarat, mai mulți tineri, notează Adevărul.

Imediat după atac, agresorul ar fi plecat de la locul faptei, plimbându-se pe alee, fără să alerge. Tânărul a trecut chiar pe lângă un echipaj al Poliției Locale, fără niciun fel de emoții. Ulterior, un trecător a sunat la 112, anunțând că în parc se află doi tineri plini de sânge, moment în care agenții aflați în Grădina Botanică au început să îl urmărească pe suspect.  

Surse judiciare au confirmat pentru Adevarul că agresorul este elev la Liceul Militar din Craiova. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact ce s-a întâmplat. Deocamdată, varianta geloziei nu a fost confirmată oficial ca fiind motivul tragediei. 

Cercetările în acest caz de omor și tentativă de omor au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Comenteaza