Șoferii din Cluj Napoca sunt exasperați de cei care au gândit sensurile unice: „Ocolim un km pentru 50 de metri de sens unic”

Șoferii din Cluj Napoca sunt exasperați de cei care au gândit sensurile unice: „Ocolim un km pentru 50 de metri de sens unic”

Șoferii din Zorilor sunt exasperați de modul în care s-au făcut sensurile unice în cartier. Aceștia spun că sunt nevoiți să ocolească un kilometru pentru a putea ieși în drum, spre Mănăștur.

Mai mult, modul în care au fost trasate sensurile unice îi scoate cu mașina în sensul giratoriu de la capatul strazii Obsevatorului cu Calea Turzii, o zonă extrem de aglomerată.

„Mulțumim celor care au gandit sensurile unice din Zorilor !!! Nu stiu cine sunt ei si nici ce ar trebui sa facem sa regandeasca aceste sensuri unice… Locuim pe str. Observatorului la T -uri (o straduta cu sens unic dinspre str.Jupiter pe care sunt 3 blocuri ). Pentru a merge inspre Manastur pe str. Meteor suntem nevoiti sa mergem pana la sensul giratoriu din capatul strazii Obsevatorului cu Calea Turzii, pentru ca au gandit strada Jupiter cu sens unic dinspre str. Meteor, desi ar putea linistit sa fie o strada cu sens dublu… Asta ne ia cam 15 minute in fiecare dimineata…pentru 50 de m de strada cu sens unic…!!!


Cat timp nu au mers elevii la scoala sa zicem ca nu a fost o problema sa ocolim un km pt 50 de m, dar acum a inceput din nou distactia. Asta in timp ce pe super nou refacuta strada Buna Ziua e voie sa intri sau sa iesi de pe oricare straduta…mult mai ingusta decat strada Jupiter… Si pentru cei care o sa zica asta… nu… nu putem sa mergem pe jos sau cu transportul in comun, pentru ca trebuie sa fac naveta…Va multumesc si va doresc o zi fara nervi in trafic…”, a scris un clujean pe Info Trafic Cluj.

Comenteaza