Bere expirată, găsită la un control în cluburi din Cluj VIDEO

Bere expirată, găsită la un control în cluburi din Cluj VIDEO
Nereguli în cluburile clujene. Inspectori de la Protecţia Consumatorilor şi jandarmi clujeni au luat la puricat, azi-noapte, cluburile din oraş. Aici, echipele au găsit numeroase nereguli, între care şi băuturi expirate. Cluburile riscă amenzi cuprinse între 500 de lei şi 30.000 de lei, în funcţie de neregulile găsite.

Echipe de control de la Protecţia Consumatorilor împreună cu jandarmii au pornit în razie în jurul orei 22.30 şi au verificat şase cluburi din oraş. La primul dintre cluburile inspectate nu se respecta legea fumatului.

La toate cluburile verificate de cele două echipe de inspectori s-au găsit probleme. Cel mai grav este că în unele cluburi, angajaţii serveau clienţilor băuturi expirate.

Mircea Nicolae Varga, comisar şef adjunct la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor (CRPC) Cluj, precizează că au fost verificate şase cluburi, una din nereguli fiind bere expirată, de la care oamenii se pot simţi rău; amenzile au variat între 500 şi 30.000 de lei.

Administratorii cluburilor vor merge săptămâna viitoare la sediul CRPC, unde vor da socoteală pentru toate probleme descoperite de comisari şi unde li se vor întocmi amenzile.

Vezi VIDEO AICI.

Reporter: Cristina Pîrvu
Imagine: Lorant Ersek

 

Comenteaza