Un serviciu de ridesharing se retrage din România

Un serviciu de ridesharing se retrage din România

Aplicația de ride sharing Free Now nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii din România, începând cu data de 1 septembrie. Deținătorii de vouchere active vor trebui să le folosească până la finalul acestei luni, pentru a nu le pierde.

„Ne pare rău să vă anunțăm că aplicația FREE NOW nu va mai fi disponibilă pentru utilizatorii noștri din România începând cu data de 1 septembrie 2022. Am luat decizia de a înceta operațiunile în această țară cu greu și vom rămâne mereu extrem de recunoscători pasagerilor și șoferilor noștri care au făcut parte din povestea FREE NOW în România. 

 
Ne vom concentra mai departe pe investițiile curente din piețele cheie din Europa, în care oferta noastră de multimobilitate este în creștere.  Platforma noastră rămâne disponibilă pentru dumneavoastră în peste 170 de orașe din Europa, unde puteți accesa o gama completă de servicii de mobilitate prin aplicația FREE NOW, inclusiv opțiuni de taxi, mașini private, carsharing și micromobilitate. Vă rugăm să țineți cont că voucherele pe care le aveți active vor expira în data de 31 august 2022. Vă suntem recunoscători pentru suportul și încrederea oferite în ultimii ani. Vă mulțumim pentru tot”, au transmis reprezentanții aplicației FREE NOW.

Despre serviciul Free Now

Serviciul de transport persoane Free Now, operat de compania Clever Tech S.R.L. Grupul Free Now este principala platformă multi-serviciu de mobilitate, la nivel european, susținută de BMW Group și Daimler AG. Pe lângă ride hailing, Free Now oferă și servicii de micro-mobilitate precum e-scutere, e-biciclete, e-vespa, dar și car sharing.

Compania care operează Serviciul Free Now la nivel european are un număr de 1.850 de angajați și 27 de birouri în întreaga Europă.

Comenteaza