Un distribuitor de mâncare va livra cafea în clădirile de birouri din Cluj

Un distribuitor de mâncare va livra cafea în clădirile de birouri din Cluj

Serviciul de livrare a cafelei adusă din localurile din oraș va fi activat la Cluj-Napoca după lansarea sa în capitala României.

Foodpanda, parte a grupului Delivery Hero, a activat deja în București noul serviciu de livrare, având 40 de cafenele partenere. Acesta urmează să fie disponibil și în orașe precum Cluj-Napoca, Iași sau Timișoara, conform reprezentanților companiei.

Livrarea de cafea reprezintă o nouă linie de business - complementară serviciului de livrare de mâncare - disponibilă în mai multe țări din grupul Delivery Hero. Foodpanda se va adresa preponderent clienților care lucrează în birouri, iar programul nu le permite să ajungă să își achiziționeze cafeaua din locația preferată. 

În București, utilizatorii Foodpanda pot comanda de la branduri precum Tucano, The Coffee Shop sau Handsome Monk, dar și de la cafenele independente deținute de antreprenori locali, precum UrBarn sau Teto. Foodpanda a desfășurat în acest an un plan de dezvoltare la nivel național prin extinderea operațiunilor sale în Ploiești, Craiova, Târgu-Mureș, Baia Mare.

Comenteaza