Advertorial foodpanda susține afacerile clujene

foodpanda susține afacerile clujene

30% discount la produsele selectate din meniurile restaurantelor locale.

Pentru ca tu să te bucuri în continuare de preparatele delicioase pregătite cu drag de restaurantele locale, foodpanda.ro, cea mai mare platformă de food delivery din România a lansat o campanie prin care ai o reducere de 30% la produsele selectate din meniurile unora dintre cele mai importante restaurante din Cluj-Napoca, până pe 23 mai.

Știm cu toții cât de dificilă este această perioadă pentru restaurantele locale care au fost nevoite să-și mute activitatea exclusiv în zona de livrare pentru a putea funcționa, iar împreună îi putem susține pe cei care ne pregătesc mâncarea preferată.

Primul pas l-am făcut noi: oferim 30% reducere la preparatele culinare cel mai des comandate, în cazul multor restaurante din Cluj-Napoca, branduri românești deținute de antreprenori locali, precum Grande, Samsara sau Marty.  

Totodată, vom oferi activ consultanță pentru restaurantele care au ales să rămână deschise în tot acest timp, atât pentru alegerea meniului cu preparate care pot fi rapid pregătite și în condiții de maximă siguranță, cât și în reorganizarea activității pentru a se adapta mai ușor la segmentul de delivery. 

Prin această campanie ne dorim să aducem în atenția ta poveștile afacerilor locale, ale antreprenorilor care le conduc, dar și a echipelor din bucătărie care dau savoare meselor noastre, și să transmitem un mesaj optimist, dar în același timp o imagine reală a provocărilor cu care se confruntă în contextul actual. Restaurantele sunt deschise pentru livrare, acordă prioritate sănătății și siguranței clienților lor, și răspunzând la apelul nostru îi putem ajuta să își continue activitatea.  

Astfel, prin stimularea comenzilor, ne asigurăm că restaurantele își utilizează eficient stocurile de materie primă și vor putea susține salariile angajaților, dar și alte cheltuieli operaționale.

De fiecare dată când comanzi, îți recomandăm să optezi cu încredere pentru plata online cu cardul, în aplicație sau pe website, pentru a beneficia de livrare fără interacțiune cu livratorul, contribuind astfel alături de noi la stoparea răspândirii virusului.

Te asigurăm că flota noastră de livratori este pregătită întotdeauna să livreze în condiții optime și de siguranță. Echipa noastră operațională este în permanentă legătură cu livratorii, care sunt instruiți constant să respecte toate normele de igienă suplimentare și să utilizeze echipamentele de protecție puse la dispoziție de noi.  

Bucură-te de mâncarea pe care o iubești sau descoperă noi preparate gata de încercat de la restaurantele din Cluj-Napoca. La un singur click distanță, pe foodpanda!


Despre foodpanda

foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, este cea mai mare platformă online de comenzi de mâncare din România, colaborând, în prezent, cu peste 2700 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova, Sibiu, Pitești, Târgu Mureș, Baia Mare, Bacău, Buzău, Brăila, Satu Mare, Piatra Neamț, Râmnicu Vâlcea și Focșani.

Comenteaza