Proiect-pilot în benzinăriile de la Cluj: produse livrate la domiciliu

Proiect-pilot în benzinăriile de la Cluj: produse livrate la domiciliu

Un proiect de livrare a produselor specifice lanțului de benzinării OMV început la Cluj va fi replicat la nivel național.  

Companiile OMV Petrom și Foodpanda au încheiat un parteneriat prin care produsele Viva din stațiile OMV pot fi comandate prin serviciul de livrări. În prezent, serviciul este disponibil în 10 orașe: Cluj, Iași, Timișoara, Brașov, Constanța, București, Târgu-Mureș, Ploiești, Galați și Sibiu.

„Parteneriatul a fost demarat în luna iunie a acestui an, în cadrul unui proiect pilot, care a vizat cinci stații OMV din Cluj. A fost primit foarte bine, cu livrări de produse care s-au încadrat în intervalul de 30 de minute. Suplimentăm acum numărul de stații care sunt parte din proiect și lansăm promisiunea comenzilor online Viva Shop & Gastro în încă nouă orașe”, a declarat George Daniel Ion, retail manager la OMV Petrom.

130 de produse sunt disponibile pentru livrări rapide. Clienții pot comanda produsele în aplicația Foodpanda, iar comenzile sunt transmise în stația OMV selectată. Comenzile sunt procesate în stațiile OMV și predate livratorilor. Valoarea minimă a unei comenzi este de 15 lei, iar taxa de livrare pornește de la 2 lei și variază în funcție de distanță.

Compania OMV Petrom e prezentă în România şi ţările învecinate prin 802 de benzinării, sub cele două branduri. Este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, cu 30,4 miliarde de euro din taxe, impozite și dividende plătite în perioada 2005-2019. Platforma de comenzi de mâncare Foodpanda.ro, parte a grupului Delivery Hero, colaborează cu 4.100 de restaurante din țară.

Comenteaza