Curierii de la Foodpanda vor face livrări pentru Cora la Cluj

Curierii de la Foodpanda vor face livrări pentru Cora la Cluj

Rețeaua de hipermarketuri și platforma de distribuție au încheiat un parteneriat pentru a mări capacitatea de livrare rapidă la domiciliu a comenzilor din Cluj-Napoca. 

Din 21 aprilie, consumatorii pot comanda de acasă, prin platforma Foodpanda, produse comercializate la Cora în hipermarketul Lujerului din București. După 1 mai, serviciul va fi disponibil la nivelul tuturor hipermarketurilor Cora din capitală, pentru cei care vor livrare pe o rază de 8 km în jurul acestora.

Până la finalul lunii mai, serviciul de livrare expres va fi disponibil în alte orașe în care Cora e prezentă - Cluj-Napoca, Ploiești, Constanța, Bacău și Baia Mare, Drobeta Turnu Severin, pentru a putea deservi un număr cât mai mare de clienți.

Flota Foodpanda va livra comenzile în regim expres, în 60 de minute. Taxa de livrare variază între 10 și 20 lei, în funcție de aria de livrare. Valoarea minimă a comenzii este de 50 lei, iar și greutatea maxim acceptată pentru o comandă, de 20 kg.

"Acest parteneriat strategic este răspunsul la noile nevoi și obiceiuri de consum ale clienților noștri și ai Foodpanda", a spus Claudia Badea, directorul operațional al platformei de comerț electronic al Cora România.

Comenteaza