Evalueserve îşi schimbă şeful la Cluj şi urcă angajările cu 50%

Evalueserve îşi schimbă şeful la Cluj şi urcă angajările cu 50%
Liderul în furnizarea de servicii de cercetare de date Evalueserve a a anunţat numirea ca şef al biroului din Cluj pe Jitesh Sah. Acesta şi-a propus să angajeze 50 de persoane şi să ridice afacereea din România cu 25%.

Pushkar Chatterji, care a condus şapte ani operaţiunile din România,  s-a mutat la Stockholm, ca director al operațiunilor Evalueserve din ţările nordice. El va avea responsabilitatea de a conduce vânzările pe conturile existente și de a crea conturi noi, extinzând prezența Evalueserve în regiune, precum și de a executa planul de creștere multianual.
 
Sah are o experienţă de 20 de ani în domeniu, iar numirea sa este parte a strategiei de creștere pe termen lung pe care o vizează Evalueserve în Europa. El va fi responsabil de dezvoltarea de noi modele de afaceri pentru mediul digital, va administra centrul din România şi va asigura funcţionalitatea sa în baza sistemului de management al securităţii informaţiei ISO 27001. 
 
„Vom continua să dezvoltăm noi talente prin angajarea de personal la nivel local. Ne vom concentra pe îmbunătăţirea competenţelor locale prin instrumente, tehnologii şi procese de ultima oră, în special în domeniile de decizie și a ştiinţei datelor, machine learning și marketing digital.

Intenționăm să angajăm 40-50 de persoane în decursul următorilor doi ani, în acelaşi timp ne așteptăm la o creștere a afacerii de 20-25% în 2017. Există oportunități mari pentru angajaţii din România şi sunt încântat de ceea ce ne rezervă viitorul”, a declarat Jitesh Sah (foto)
 
Evalueserve România s-a înfiinţat în 2008, cu scopul de a furniza servicii de cercetare şi analiză clienţilor europeni. În ultimii opt ani, centrul s-a extins prin adăugarea de noi servicii precum științele vieții și ale sănătății, cercetare financiară şi analiză de date. Începând cu o echipă de 5 analişti, centrul din este susţinut acum de 110 analişti. Evalueserve este o companie globală specializată în servicii de cercetare, analiză şi managementul datelor.

Comenteaza