Secret pentru kilogramele acumulate de Paște. La ce metodă apelează vedetele

Secret pentru kilogramele acumulate de Paște. La ce metodă apelează vedetele

Roxana Vancea a dezvăluit cum scapă ea de kilogramele luate după Paște.

Roxana Vancea mizează foarte mult pe moderație în perioada sărbătorilor, indiferent despre care este vorba. De asemenea, vedeta recunoaște că nu uită de sport, pasiune pe care o are de ceva vreme și care o menține în formă maximă.

„Dacă ai mâncat mult de Paște și ai luat 10 kg nu înseamnă că nu sunt kg de grăsime. Un kg de grăsime se pune undeva la o lună de zile. Deci este mai mult retenție de apă și nu trebuie să te panichezi când vezi că ai luat câteva kg după sărbători.

Detoxifierea este o mare porcărie! Toxina nu există chimic pentru a putea vorbi despre o detoxifiere. Înseamnă doar o curățare a colonului și atât.

În perioada aceea, dacă tu mănânci doar fructe sau doar un singur aliment pe care alegi să-l consumi în acea perioadă, mai pierzi și din masa musculară.

În loc să-și consume rezervele de grăsime, corpul va prefera să renunțe la masa musculară”, a mărturisit Roxana Vancea potrivit fanatik.ro

„Eu am o problemă cu dulciurile în general. La astea poftesc de sărbători. Nu sunt ahtiată după sarmale, piftii și oricum eu mănânc de toate în general”, a completat fosta concurentă a emisiunii Mămici de pitici, cu lipici.

Comenteaza