Uioreanu insistă ca CFR să joace pe Cluj Arena

Uioreanu insistă ca CFR să joace pe Cluj Arena
Declaraţiile preşedintelui CFR Cluj, Iuliu Mureşanu, nu-l sperie pe liderul administraţiei judeţene, Horea Uioreanu.

Mureşan spunea în urmă cu două zile că echipa sa nu va juca pe Cluj Arena, deoarece stadionul este ostil, având în vedere că are însemnele Universităţii Cluj. Uioreanu răspunde că aceste declaraţii sunt interpretabile şi că ele mai pot fi discutate.

Noua conducere a Consiliului Judeţean nu ascunde că mizează şi pe alte meciuri, în afara celor ale Universităţii, pentru a putea aduce bani la societatea Cluj Arena. Astfel, Uioreanu speră în continuare ca „feroviarii" să-şi reconsidere poziţia şi să joace pe noul stadion. „Oricare dintre chipele care sunt interesate să joace pe Cluj Arena va fi primită", a spus liderul CJ. Cu câteva zile în urmă, acesta mărturisea că a avut discuţii cu liderii CFR Cluj, pentru ca unele meciuri din Champions League să se dispute pe stadionul de lângă Parcul Central.

Ulterior, preşedintele CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat că echipa sa nu va putea să joace pe noua arenă, având în vedere că aceasta este decorată cu însemnele celor de la „U". „Peste tot sunt însemnele Univeristăţii, cum să jucăm pe Cluj Arena?", spunea Mureşan. Uioreanu a precizat că ceea ce a declarat oficialul CFR-ului poate fi analizat, discutat, iar apoi reparat. „Eu chiar am fost pe Cluj Arena şi nu am văzut nici un însemn al Univeristăţii. Adică erau ceva însemne pe la vestiare, dar nu ceva care să nu poată fi reparat", a comentat Uioreanu. În opinia sa, conducerea Univeristăţii este liberă să facă ce doreşte, comentând declaraţiile Anamariei Prodan care vorbea despre mutarea în alt oraş. „Are cine să joace pe Cluj Arena. Luna care vine vom avea meciul campioanei naţionale de fotbal feminin din Champions League. Vom găsi şi alte echipe. Vom crea evenimente, vom face tot ce este posibil pentru a ne asigura resursele necesare pentru a întreţine acest obiectiv", a spus Uioreanu.

 

 

Comenteaza