"U" Cluj, victorie categorică cu CFR Dej. Lemac, hat-trick pentru "studenți"

"U" Cluj a trecut cu 5-0 de CFR Dej, duminică, în deplasare, în etapa cu numărul 18 din Liga a IV-a.

"Șepcile roșii" au deschis scorul prin Brian Lemac (11), după o centrare din banda stângă. În minutul 20, același jucător avea să facă 2-0 pentru echipa lui "Papi". În minutul 30, Hațiegan a înscris pentru 3-0 de la punctul cu var. Universitatea a dominat și în repriza secundă, când Lemac (54) a realizat hat-trick-ul, după ce portarul dejenilor a respins inițial un șut de la distanță al lui Hațiegan. S-a terminat 5-0 pentru "alb-negri", Dorin Goga (86) punctând și el pe final.

"U" Cluj ajunge, astfel, la 15 victorii în Liga a IV-a, ocupând prima poziție, cu 46 puncte. Elevii lui Marius Popescu au depășit borna de 100 goluri marcate, "studenții" având un golaveraj de 101-6. CFR Dej rămâne ultima în clasament, cu doar 7 puncte.

După hatt-trick-ul de duminică, Brian Lemac a ajuns la cota 33 pentru "Șepcile roșii" în acest sezon. Atacantul de 21 ani este atât golgheterul lui "U" Cluj, cât și al seriei. În deplasarea de la Dej, Universitatea a avut alături și aproximativ 500 suporteri.

În următorul meci de campionat, "U" va primi vizita Someșului Gilău.

CFR DEJ - UNIVERSITATEA CLUJ 0-5 (0-3)

Au marcat: Lemac (11, 20, 54), Hațiegan (30 - penalty), Goga (86)

Echipa de start a lui "U" Cluj: Man - Budăcan, Abrudan, Ionescu, Manu - Giurgiu, Rogozan - Takacs, Hațiegan, Goga - Lemac

Au mai intrat: Salcău, Irimie, Budin, Fizeşan

Antrenor: Marius Popescu

Stadion: Municipal, Dej

Comenteaza